Inspiratie - De Verhalenboetiek

Inspiratie

Een Lenteweekend voor Liv

Vier jij een Lentekind dit jaar? Dan herken je vast dit gevoel:

"Zot! Net was mijn mini nog zo klein en hulpeloos en nu is hij of zij - boempats - klaar voor een nieuw hoofdstuk!?"

Over mijn eigen hou(me)vast


Een jaar geleden ving ik alle meestzeggende woorden voor zijn verhaal.
 

Een uniek overgangsmoment voor Bo


Bo ging naar het eerste middelbaar. Een super grootse en spannende stap. Eentje waar zij en haar ouders Lente & Bert heel graag bij wilden stilstaan. Maar dan niet met een groot feest…
 

Miek verklaarde de liefde aan haar mama

Miek heeft eigenlijk twee mama's, een geboortemama en haar enige echte: de mama die haar opvoedde. Voor Miek is dat zo duidelijk, maar ze kreeg vaak het gevoel dat haar mama dat niet zo goed beseft. Ze liep al lang rond met het idee dat ze daar iets mee moest. Maar hoe? Wanneer? Wat wilde ze juist zeggen?

Een groots metercadeau

Alix is geboren. En nog voor ze er was, liepen de harten van haar meters over. Over van liefde, trots en het uitkijken naar. Ze wilden hun metekind een groots en betekenisvol cadeau geven. boordevol liefde en vuur.  Een cadeau dat niet op een geboortelijst te vinden is.

Het Lenteweekend van Witse

Witse kreeg het Lenteweekend uit mijn en zijn dromen. Op een verstopte plek in het groen. Met een Lentedoos voor Plannenmakers.

- en dat was magisch -

Afscheid van Simone

Miek verloor haar geboortemoeder heel plots. Ze vroeg me om haar te helpen de juiste woorden te vinden voor haar afscheid.  Lees hieronder mee.