Inspiratie - De Verhalenboetiek

Inspiratie

een groeiweekend voor een kleine grote man

Toen Phil vorig jaar fier en monter zijn kleutertijd uit stapte en een nieuw begin in, vond ik het de grootste tijd voor een weekend bomvol hij. omdat alle andere zalige drukke dagen voorbij glijden. en we hem nog even in deze glorie wilden vatten voordat hij verder groeide.

Afscheid van Geert

Op het afscheid van de man van haar dromen, de vader van haar kinderen, wilde Kelly hem nog een laatste brief schrijven.

Een boeket vol herinneringen, liefde en troost

Coralie nam afscheid van haar broer. Een man middenin zijn leven. Een zoon, een papa, een broer, een vriend, een collega,…

5 tips voor een betekenisvol en memorabel groeimoment

Viert jouw kind een mijlpaal dit jaar? O zalig, dat moet gevierd. Want mijlpalen zijn bijzonder. Onze kinderen zijn bijzonder. Daar willen we bij stilstaan. Daar willen we op klinken. Op een groot of klein feest. On tijdens een intieme ontsnapping op maat. 

Een Lenteweekend voor Liv

Vier jij een Lentekind dit jaar? Dan herken je vast dit gevoel: "Zot! Net was mijn mini nog zo klein en hulpeloos en nu is hij of zij - boempats - klaar voor een nieuw hoofdstuk!?"

Over mijn eigen hou(me)vast


Een jaar geleden ving ik alle meestzeggende woorden voor zijn verhaal.

Een uniek overgangsmoment voor Bo


Bo ging naar het eerste middelbaar. Een super grootse en spannende stap. Eentje waar zij en haar ouders Lente & Bert heel graag bij wilden stilstaan. Maar dan niet met een groot feest…
 

Miek verklaarde de liefde aan haar mama

Miek heeft eigenlijk twee mama's, een geboortemama en haar enige echte: de mama die haar opvoedde. Voor Miek is dat zo duidelijk, maar ze kreeg vaak het gevoel dat haar mama dat niet zo goed beseft. Ze liep al lang rond met het idee dat ze daar iets mee moest. Maar hoe? Wanneer? Wat wilde ze juist zeggen?

Een groots metercadeau

Alix is geboren. En nog voor ze er was, liepen de harten van haar meters over. Over van liefde, trots en het uitkijken naar. Ze wilden hun metekind een groots en betekenisvol cadeau geven. boordevol liefde en vuur.  Een cadeau dat niet op een geboortelijst te vinden is.

Het Lenteweekend van Witse

Witse kreeg het Lenteweekend uit mijn en zijn dromen. Op een verstopte plek in het groen. Met een Lentedoos voor Plannenmakers.

- en dat was magisch -

Afscheid van Simone

Miek verloor haar geboortemoeder heel plots. Ze vroeg me om haar te helpen de juiste woorden te vinden voor haar afscheid.  Lees hieronder mee.