Inspiratie - De Verhalenboetiek

Inspiratie

Dit vonden zij van de groeidoos

De Groeidoos bestaat intussen al drie jaar. Ze werd dus al meermaals uitgetest. Om een groeiweekend of groeifeest te organiseren  of om een speciale overgang naar het eerste leerjaar of middelbaar met aandacht te beleven. Hieronder lees je over enkele ervaringen van Lentekinderen en ouders die ja al voorgingen.  

5 tips voor een betekenisvol en memorabel groeimoment

Viert jouw kind een mijlpaal dit jaar? O zalig, dat moet gevierd. Want mijlpalen zijn bijzonder. Onze kinderen zijn bijzonder. Daar willen we bij stilstaan. Daar willen we op klinken. Op een groot of klein feest. On tijdens een intieme ontsnapping op maat. 

een groeiweekend voor een kleine grote man

Toen Phil vorig jaar fier en monter zijn kleutertijd uit stapte en een nieuw begin in, vond ik het de grootste tijd voor een weekend bomvol hij. omdat alle andere zalige drukke dagen voorbij glijden. en we hem nog even in deze glorie wilden vatten voordat hij verder groeide.

Een Lenteweekend voor Liv

Vier jij een Lentekind dit jaar? Dan herken je vast dit gevoel: "Zot! Net was mijn mini nog zo klein en hulpeloos en nu is hij of zij - boempats - klaar voor een nieuw hoofdstuk!?"

Een uniek overgangsmoment voor Bo


Bo ging naar het eerste middelbaar. Een super grootse en spannende stap. Eentje waar zij en haar ouders Lente & Bert heel graag bij wilden stilstaan. Maar dan niet met een groot feest…
 

Het Lenteweekend van Witse

Witse kreeg het Lenteweekend uit mijn en zijn dromen. Op een verstopte plek in het groen. Met een Lentedoos voor Plannenmakers.

- en dat was magisch -