Inspiratie: 5x betekenisvolle cadeaus voor een huwelijk of jubileum - De Verhalenboetiek
Inspiratie

Inspiratie: 5x betekenisvolle cadeaus voor een huwelijk of jubileum

Tijdens de zomermaanden staan er heel wat liefdesfeesten op de planning. Misschien heb jij er ook een of meerdere in het vooruitzicht? Zalig! Want de liefde kan niet genoeg gevierd worden, toch? Maar misschien ben je nog op zoek naar een betekenisvol cadeau? Ik inspireer graag met mijn 5 favorieten.
 

1. Schenk een boeket vol schone woorden
Schrijf, samen met vrienden of familie, labels vol schone woorden, wensen, adviezen of herinneringen en schenk een liefdevol wensboeket. Of geef een hartverwarmend en origineel verrassingsgastenboek cadeau. Breng labeltjes mee en vraag iedereen op het feest om een compliment, anekdote of goede raad te delen en vul tijdens het feest een boom of boeket met schone woorden.

 

        

 

2. Breng een ode mee
Kruip zelf in je pen of doe een beroep op mijn schrijfhulp. Druk je mooie woorden af op een prachtige kaart of poster. En lees ze voor of geef  je woorden als een ontwapenend cadeau voor later.
3. Geef een boekje vol liefde
Vul een boekje met 10 of misschien wel 100 redenen waarom jij of jullie zo mee verliefd zijn. Op alles wat het koppel samen is.
 

4. Doe hun liefdesverhaal in een boek cadeau
Schenk een cadeaubon om hun prachtig liefdesverhaal te laten beluisteren, neerschrijven en vormgeven in een uniek boek.  Om voor altijd te herlezen en koesteren.

 

5. Schenk een zakje vol betekenisvolle gesprekken
Geef hen een zakje met 50 vragen voor (h)eerlijke gesprekken over elkaar & de liefde. Voor onderweg, op restaurant & thuis.  Om het over de echte dingen te hebben & af en toe halt te houden wanneer het leven voorbij raast.

   
 

Vier, tafel, klink, zwier & deel de mooiste woorden.
Je krijgt er geen spijt van. Beloofd.