Getuigenis: een groeiweekend voor een kleine grote man - De Verhalenboetiek
Inspiratie

Getuigenis: een groeiweekend voor een kleine grote man

Toen Phil vorig jaar fier en monter zijn kleutertijd uit stapte en een nieuw begin in, vond ik het de grootste tijd voor een weekend bomvol hij. omdat alle andere zalige drukke dagen voorbij glijden. en we hem nog even in deze glorie wilden vatten voordat hij verder groeide.

 

We trokken naar een idyllische plek met een uitzicht. we beklommen de berg. hij stak zijn eerste vuur aan. we vertelden hem over de dingen die we zo aan hem bewonderen. zijn zus gaf hem een speech en boekje vol redenen waarom ze van hem houdt. we hadden het over zijn verwachtingen. over wat hij ging missen. we waren samen. anders dan op de andere dagen. met zoveel meer intentie, aandacht en ruimte.

 en dat deed zo-veel deugd. het was groots in alle intimiteit. omdat we echt te vaak denken dat hij 'dat' wel weet en voelt, zonder dat we het met zoveel woorden moeten zeggen. zonder dat we daar extra tijd, een plek, een uitnodiging, een vuur, of een speech aan moeten wijden. ik zag aan zijn grote ogen en bomvol hart dat hij 'dat' niet wist. of toch niet zoals we het hem toen vertelden en toonden. zijn moment had een grootse impact.

En het is mijn schoonste tip voor jou. neem hem of haar mee. op zijn of haar weekend. naar een plek naar zijn of haar hart. en vertel hem of haar over je liefde. want ik denk dat hij of zij 'het' wel weet, maar niet helemaal.

je krijgt er geen spijt van. beloofd.

graag een doos vol inspiratie voor jullie weekend? check dan zeker de groeidoos.