Over mij - De Verhalenboetiek

Welkom in mijn droom

 

Toen ik van mijn Verhalenboetiek droomde, schreef ik al enkele jaren als freelance copywriter en redacteur. Ik zei volmondig ja op elk project dat op m'n pad kwam. En ontdekte gaandeweg dat mijn kracht en meerwaarde het meest voelbaar waren wanneer ik interviewde en daarna alles wat gezegd - en niet gezegd, maar gevoeld - in geschreven woorden vatte.

Ondertussen botste ik al jaren op het idee dat er zoveel gepraat wordt, maar weinig gezegd. Dat er zoveel te zien en te voelen valt, maar dat het schoonste vaak bedolven geraakt onder te veel vanalles.

En toen - mijmerend en dromend op mijn fiets - voelde ik het onweerstaanbaar borrelen in mijn hart:

Wat als ik - zoals ik altijd al wilde - mijn eigen winkel zou openen? Een winkel - of boetiek - waar iedereen kan komen kijken, snuisteren en lezen. Tussen schone woorden, levensverhalen, herinneringen en wensen. In boeken en boekjes, op odes en kaartjes, in kostbare dozen.

Zodat iedereen de woorden kan vinden die hij of zij zoekt. Om weg te geven en een zalige deugd te doen. Of om te houden en te koesteren. Omdat de schoonste dingen zo vaak ongezegd blijven. 

welkom