Over mij - De Verhalenboetiek

het verhaal van de Verhalenboetiek


Ik ben Leila & ik schrijf. Voor mezelf en voor jou. Voortdurend. Ook in mijn hoofd. Op de fiets. En wanneer ik praat. 

Na mijn studies Taal-en Letterkunde ging ik aan de slag als communicatiemedewerker voor Infrabel, de stad Antwerpen en de AP Hogeschool. Want ik wilde over betekenisvolle dingen praten en schrijven. En dat deed ik. Maar ik deed ook nog veel meer dan dat. Dingen waar mijn hoofd en hart niet altijd helemaal van overliepen.

En toen nam ik een besluit. Of eerder: ik volgde een ontembaar gevoel.

Ik sprong. Ik waagde mijn kans om alleen nog te doen wat me een vuur geeft waar ik anderen vol overgave in meeneem: een perfecte sfeer creëren en de juiste woorden geven aan betekenisvolle dingen. In mijn Verhalenboetiek. 

Professioneel koesteraar

Ik ben een schrijver en voeler met een zwak voor feesten, mijlpalen en herinneringen. Altijd al, maar helemaal sinds ik mama ben van mijn prachtige, grootse meid van 7 en mijn kleine ontembare leeuw van 4. Ik vatte, omdat het sterker was dan mezelf, het hele eerste levensjaar van mijn kinderen in een boek en schreef hen nadien nog tientallen brieven om ooit gretig te lezen. Ik huwde in het lang en het breed met mijn allerbeste lief en wilde dat met iedereen delen. Ik schreef eindelijk een al lang verdiende Ode aan mijn mama. En ik pende tientallen boekjes bomvol wensen en bedankingen voor jarigen, durvers, lieve meters en heerlijke peters. En dat kan en wil ik heel graag ook voor jou doen.

Et voila, daarom is er een Verhalenboetiek.

Voor mezelf. Maar ook voor jou. Een boetiek waarin ik je help om herinneringen te koesteren, schoon verhalen neer te schrijven, odes te brengen, wensen uit te delen en troostende woorden te vinden.  

 

Luisteraar en verhalenverteller

Ik ben een luisteraar. Dat doe ik vol overgave. En ik hoor en voel elk woord dat gezegd wordt en vooral bedoeld wordt. Daarmee ga ik aan de slag. Ik schrijf, schrap en herformuleer tot de woorden exact zeggen wat moet. 

"Wat je voor mij deed is zo puur en zo echt. Het leek wel alsof je in mijn denken en gevoel was gekropen en dan perfect verwoorde wat er schuil ging. Dat is echt jouw magie! "- Laura -

 

 

 

Bruisend vat vol ideeën en dromen

Mijn hoofd, hart en lijf lopen altijd over. Over van woorden en ideeën voor betekenisvolle verhalen en cadeaus die raken. En die die deel ik heel graag. Snuister tussen de uitgewerkte ideeën in mijn online boetiek. Laat je inspireren op mijn inspiratiepagina. Volg me op Instagram en Facebook. En kom snel nog eens terug. Want er is altijd weer meer.

 

 

 

Duurzame materialen van lokale makers

Alle posters en boeken uit de Verhalenboetiek worden gedrukt in de coöperatieve, duurzame drukkerij De Wrikker in Berchem.  Alle verhalen worden met het vakmanschap van Boekbinder Toon Van camp tastbaar in prachtige handgemaakte hardcover boeken, om gretig te lezen en voor altijd te koesteren. 

 

 

 

 

Waardevolle persoonlijke cadeaus

Ik vind schone woorden recht uit het hart heel oprecht één van de mooiste cadeaus die je iemand kan schenken. Daarom is de Verhalenboetiek ook een Cadeauboetiek. Elke formule bestaat ook in een luxueuze cadeaudoos. Klaar om weg te geven. 

**

Deze Over Mij pagina kwam tot stand met de charismatische hulp en vooral prachtige beelden van www.ambachtinbeeld.nl