Over mij - De Verhalenboetiek

een boetiek boordevol woorden en inspiratie

 

De verhalenboetiek vangt jouw verhalen, liefde, dankbaarheid en troost in de meestzeggende woorden. Op maat, speciaal voor jouw geschreven. Of in kleine invulboekjes, op kaarten en in overvolle inspiratiedozen voor jouw betekenisvol feest.

Zodat jij, tijdens de zalige drukte van het leven, altijd voldoende inspiratie en woorden vindt. om stil te staan. te vieren. je liefde uit te spreken. te bedanken. te troosten & koesteren. 

Welkom.

met grootse liefde & zorg

 

- geschreven & ontworpen in Antwerpen

alle woorden en producten in deze Verhalenboetiek ontstaan vanuit het ontembare hart van bezieler Leila Kandil. Zij verwoordt wat jij niet (goed) gezegd krijgt. Op maat voor jou geschreven of helemaal klaar op de mooiste duurzame papieren woordproducten. 

- met aandacht voor mensen en de planeet

alle producten van de Verhalenboetiek worden zorgvuldig uitgedacht, ontworpen en vervaardigd met duurzame materialen. de papierwaren bestaan uit gerecycleerde vezels en organisch afval, zonder gebruik te maken van chloor of  optische witmakers.

Na productie worden deze creaties aan de meest zorgvuldige handen van vzw De Brug toevertrouwd. Bij dit maatwerkbedrijf dat zich inzet voor de professionele integratie van mensen met een arbeidsbeperking, wordt met de grootste zorg en toewijding, gesorteerd, verpakt en verzonden. Niet door machines, maar door mensen met de meest oprechte intentie om van elke bestelling de mooiste te maken.

 

alles wat we bedenken, creëren , verpakken & verzenden komt recht uit ons bomvol & zorgzaam hart. We hopen dat je dat voelt.

 

 

over Leila


Professioneel verhalenverteller Leila Kandil schreef jaren als copywriter en redacteur voor verschillende bedrijven en magazines. Tijdens die zalige job ontdekte ze dat ze haarfijn kan beluisteren, aanvoelen en verwoorden wat iemand anders eigenlijk wil zeggen. En dat iemand de woorden geven die hij of zij zocht, maar niet vond, een grootsheid is. Helemaal wanneer het om persoonlijke woorden, verhalen en wensen gaat.

Vanuit die grootse zaligheid. Ontstond het idee van de Verhalenboetiek: een winkel boordevol woorden, verhalen & inspiratie. Waar iedereen zo welkom is. Om te kijken, snuisteren, lezen & de juiste woorden te vinden.

Om te wensen, bewonderen, vieren, troosten & koesteren. Op maat geschreven of helemaal klaar. In de mooiste boeken en boekjes, op posters en kaarten, in kostbare mijlpaaldozen. Zodat iedereen de woorden kan vinden die hij of zij zoekt. Om weg te geven en een zalige deugd te doen. Of om te houden en te koesteren.

"Omdat tijdens de zalige drukte van het leven de schoonste dingen zo vaak ongezegd blijven, toch?"

 

‘Omdat de schoonste dingen zo vaak ongezegd blijven.’