Praktisch - De Verhalenboetiek - De Verhalenboetiek

Praktisch


Leveringstermijn

Je bestelt een kant-en klaar product uit de online boetiek?

Dan wordt je bestelling liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. Koos je voor ophaling, dan lees je daarin hoe je een afspraak maakt. Koos je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen. Pakjes worden in principe  1 à 2 werkdagen na vertrek geleverd. 


Is het dringend? Laat het dan even weten in het opmerkingenveld en ik doe met plezier wat ik kan. 

Je wil graag een tekst op maat?

Wanneer je die online bestelt en betaalt, krijg je onmiddellijk een link naar een vragenlijst in je mailbox. (Check zeker ook je spamfolder!) Zoek je naar woorden die je niet in de boetiek vindt? Dan spreken we in het echt, aan de telefoon of per mail iets anders af. Nadat ik jouw verhaal of antwoorden kreeg, heb ik tijd nodig om te schrijven, vorm te geven en te drukken. Daar heb ik, afhankelijk van je vraag, minstens 3 weken voor nodig.

Is het dringend? Stuur een mailtje naar info@verhalenboetiek.be en we bekijken samen wat we kunnen doen. Je tekst hier


Ophalen

Je bent heel welkom om je bestelling zelf op te pikken in de mooiste winkel van Mortsel: Plume, Statielei 87 in Mortsel.

Verzenden

  • Voor een verzending binnen België betaal je 6 euro.

  • Voor verzendingen naar Nederland betaal je 8,50 euro.Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart en de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal content met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. Is je bestelling nog helemaal in orde? Dan mag je ze ook terugbezorgen. En wel zo:

Een artikel retourneren per post

Geef me binnen de 14 dagen vanaf de dag van levering een seintje per mail op info@verhalenboetiek.be en laat me weten welk product je toch liever niet houdt en waarom.

Je artikel terugzenden kan via de pakjesdienst van jouw keuze (verzendkosten betaal je zelf) naar volgend adres:
Verhalenboetiek, Tommeltlaan 13, 2640 Mortsel, België.

Ik stort het integrale bedrag van het geretourneerd artikel terug op je rekening, van zodra ik het onbeschadigd ontvangen heb, minus de eventuele verzendkost, indien ik die op mijn kosten nam.

Een artikel retourneren bij De Verhalenboetiek

Je kan je product ook zonder verzendkost terugbezorgen. Dan spreken we, per mail, een gepast moment af. En dan zie ik je in Mortsel of Edegem. Bij Plume of in mijn bureau, dat spreken we dan af. 

Ik kan natuurlijk enkel onbeschadigde artikelen terugnemen.

Voor de terugbetaling gelden dezelfde voorwaarden als bij het retourneren per post.

Een aangekocht artikel omruilen

Je kan je bestelling gratis omruilen. Geef me daarvoor binnen de 14 dagen na levering een seintje via info@verhalenboetiek.be . En dan spreken we af hoe en wat we ruilen.

 
Toch nog vragen?