online stappenplan: huwelijksgelofte - De Verhalenboetiek

online stappenplan: huwelijksgelofte

24,90 euro


Je vond de liefde van je leven. Je bent verloofd. Je gaat trouwen. Wauw! Dat is heerlijk. Lang leve de liefde!

En dan moet je vanalles in orde brengen. Het wettelijk huwelijk, het feest, de aankleding, de catering, de sfeer, de gasten, de uitnodigingen, de ringen, de jurk, het pak, …En het allerbelangrijkste: jouw huwelijksgelofte. Le moment suprême. Het moment waar het allemaal om draait.

Jullie liefde. uitgesproken
gevoeld & gekoesterd
echt, oprecht. voor hem. voor haar
voor iedereen die erbij is.
jouw liefde. in woorden.

Maar hoe doe je dat? Jouw liefde is zo intens. Hoe vertel je daarover zodat de woorden binnenkomen, even vurig als jouw liefde brandt?

 

Wat een zalig hulpmiddel om mijn huwelijksgelofte te schrijven! De verschillende stapjes zorgden ervoor dat ik er echt over heb nagedacht en er ook rustig van werd. Van zo'n dingen krijg ik een beetje stress :-) Omdat ik het goed wil doen. Omdat ik het belangrijk vind. Dankzij dit stappenplan kwam het helemaal goed.

Ellen -


Dat toon ik je. Stap voor stap.
 

  • Ik vertel je hoe je eraan begint.
  • Van waar je jouw inspiratie haalt
  • Hoe je een rode draad vindt.
  • Hoe je schrijft en hoe je schrapt.
  • Hoe je jouw liefde recht uit jouw hart omzet in woorden die raken.

In een online stappenplan met voorbeelden en een audio.
 

 

Wat een fantastisch stappenplan! Het zet je super goed op weg om je eigen gelofte te schrijven. De vragen in de audio waren een heel fijn hulpmiddel om die herinneringen op te halen. Ze doen je stilstaan bij gebeurtenissen waar je misschien anders niet aan had gedacht. Een enorme meerwaarde! Het was heel fijn om daar de tijd voor te nemen. Daar stond ik eerder niet bij stil. 

Naomi -
 

Hoe werkt het?

  • Je koopt het online stappenplan
  • Je krijgt een automatische bevestigingsmail met een link naar het online stappenplan met audio.
  • Je mijmert, schrijft, schrapt en vertelt vurig.
     

Ik schrijf zelf heel erg graag, maar ik heb zo weinig structuur! Jij gaf me de structuur die ik nodig had bij het schrijven van mijn gelofte! En het was zo fijn om in je eigen hart te kruipen en vervolgens neer te schrijven waarom ik mijn lief zo graag zie en waarom ik vind dat we zo goed samen passen. De vragen die gesteld werden, zorgden ervoor dat ik echt ging nadenken over waarom ik mijn lief nu zo graag zie en met hem wil trouwen! 

Annemie -

 

Ga meteen aan de slag

Wanneer je het stappenplan aankoopt, krijg je meteen een bevestigingsmail met een rechtstreekse link naar je stappenplan. Niets gekregen? Check zeker je spamfolder.

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.