woorden om te kleven - De Verhalenboetiek

woorden om te kleven

4,90 euro

 

2 vellen met 5 stickertjes, 10 in totaal. Om schone woorden te kleven op je enveloppen, cadeaus en kostbaarheden.

  • 2 stickervelletjes met telkens 5 stickers
  • elke sticker meet ongeveer 3x3 cm
  • elke sticker draagt andere woorden

 

 

 

 

met zorg verpakt

Elke bestelling wordt verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en vrijdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. En een tweede e-mail wanneer je bestelling klaar is voor verzending of ophaling.


 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.