wenslabels in pochet - De Verhalenboetiek

wenslabels in pochet

24,90 euro

Een betekenisvol feest? 

Deel deze wenslabels uit aan alle gasten op je babyborrel, lentefeest, huwelijk, verjaardag of …. Het is een klein, maar magisch gebaar. Om voor altijd te koesteren.

 

Verzamel wensen van iedereen die belangrijk is

Deel deze wenslabels uit aan alle gasten en laat hen één of meer wensen of boodschappen schrijven aan de eregast(en). Een feest is vaak een zalige drukke bedoening en niet iedereen krijgt de kans om even echt stil te staan. Zo wel. Iedereen neemt bij het schrijven heel even de tijd om schone woorden neer te pennen. Het lezen is voor later en wordt sowieso heerlijk.

 

 

"Lola was zo ontroerd, net als ik, 
door al die lieve wensen 
van de mensen rondom ons.”
- Reina -
 

Hang ze op in een wensboom

Die kan alles zijn. Een mooie plant in een pot. Een boom in de tuin of op jullie feestplek. Of een mooie bundel takken in een vaas. Mag het wat meer zijn? Plant samen een boom. Zo maak je er meteen een krachtig ritueel van. Schup, graaf en plant samen met alle gasten en hang de levensboom vol met wensen van iedereen. 


 “ De wenskaartjes van iedereen 
die belangrijk voor haar is, 
hangen nu aan takken in haar kamer. 
Zo mooi! " 
- Lente - 
 

 

  • 25 labels van waardevol duurzaam karton, in 5 kleuren en designs
  • met 25 gouden elastiekjes
  • En een insert met ideeën en instructies.
     

Koop je de labels graag samen met het boeket? Dat kan hier. 

 

LEVERING OF OPHALING

Je bestelling wordt liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. 

  • Zelf ophalen, doe je op afspraak in mijn atelier in Mortsel, in je bevestigingsmail, lees je hoe je dat doet.
  • Kies je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en donderdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling - na afspraak - gratis ophalen in mijn atelier in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.