Ode aan je Lentekind - online stappenplan - De Verhalenboetiek

Ode aan je Lentekind - online stappenplan

24,90 euro

 

Laat je lentekind weten hoe geliefd en gedragen hij of zij is.

 

Oh wauw. Hij of zij kwam in je leven als een klein hulpeloos wezentje en – boempats – nu vieren jullie het groot worden. En dat is zalig, maar het maakt het ook weer even glashelder dat de tijd snel gaat en alle dagen propvol zitten. Sta erbij stil. Sta stil bij jouw Lentekind. Bij alles wat hij of zij was, is en zal zijn. 

Breng een Ode.

 

 


Hoe? Dat toon ik je. Stap voor stap.
 

  • Ik vertel je hoe je eraan begint.
  • Van waar je jouw inspiratie haalt
  • Hoe je een rode draad vindt.
  • Hoe je schrijft en hoe je schrapt.
  • Hoe je jouw liefde recht uit jouw hart omzet in woorden die raken.

In een online stappenplan met voorbeelden en een audio.
 

 

Wat een fantastisch stappenplan! Het zet je super goed op weg. De vragen in de audio waren een heel fijn hulpmiddel om die herinneringen op te halen. Ze doen je stilstaan bij gebeurtenissen waar je misschien anders niet aan had gedacht. Een enorme meerwaarde! Het was heel fijn om daar de tijd voor te nemen. 

Naomi -
 

Hoe werkt het?

  • Je koopt het online stappenplan
  • Je krijgt een automatische bevestigingsmail met een link naar het online stappenplan met audio.
  • Je mijmert, schrijft, schrapt en vertelt vurig.
     

Voor mij was het toch wel emotioneel. De tijd nemen om na te denken, te schrijven en echt stil te staan bij wie onze 7-jarige ondertussen geworden is, over alles wat ze geweest is en alle dromen over hoe het zal verdergaan, het deed wel wat met ons. En zeker ook met Lola toen ze al die dingen eens echt uitgesproken hoorde. Bedankt om ons daarbij te helpen! 

Reina -

 

Ga meteen aan de slag

Wanneer je het stappenplan aankoopt, krijg je meteen een bevestigingsmail met een rechtstreekse link naar je stappenplan. Niets gekregen? Check zeker je spamfolder.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.