Wensenboek + gratis kaartenset - De Verhalenboetiek

Wensenboek + gratis kaartenset

24,90 euro

 

een boek met de woorden die je zoekt, maar niet meteen vindt.
 

Er is iemand jarig, het is feest, twee geliefden geven elkaar het ja-woord, je wil iemand moed inspreken of troosten. En je wil graag zoveel zeggen, schrijven en wensen, maar de woorden komen niet. Dan en daarom is er dit boek. 

Een boek boordevol woorden en inspiratie. Voor al je wensen, felicitaties, liefde & troost. Voor op je kaarten en brieven, in je berichten en e-mails. Een boek om altijd klaar te hebben. Om door te bladeren. Om de woorden te plukken die jij zoekt. Om over te nemen, te herschrijven en aan te vullen. Naar jouw hartenlust. 

 

 

de details

  • een garengenaaid softcover boek
  • met net geen 100 bladzijden woordeninspiratie
  • op duurzaam ongestreken papier
  • in een formaat van 17 cm  x 24 cm

 

levering tweede helft april

Het allereerste wensenboek is nu in druk en wordt in de tweede helft van april verwacht. Bestel nu jouw exemplaar, dan ben je zeker.

 

een liefdevolle extra

Dit wensenboek bestaat al jaren in mijn hoofd en hart. Op dit moment worden de woorden ein-de-lijk toevertrouwd aan het mooiste papier. Voor iedereen die even enthousiast is als ik en niet kan wachten tot het er echt helemaal is, heb ik een cadeau. Ik ontwierp een exclusieve reeks van 5 postkaarten met enkele lievelingswoorden uit het boek, limited edition. Wie het Wensenboek nu bestelt, krijgt een pakketje van 5 kaarten cadeau. Op is op.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.