Ode op maat - De Verhalenboetiek

Ode op maat

149 euro (excl. verzending)

Je wil iemand in de bloemetjes zetten, oneindig bedanken of overladen met complimenten? Schenk een Ode. Het idee is heerlijk simpel, de impact groots.

Jij beantwoordt enkel zorgvuldig uitgedachte vragen over de persoon die schone woorden verdient. En daarmee schrijf ik een Ode uit jouw hart.

 

"Dit is het mooiste cadeau dat mijn mama in heel haar leven heeft gekregen."

 

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijke woorden en hun impact? snuister dan even tussen enkel geschreven odes en gedeelde ervaringen op de Inspiratie pagina op deze website.
 

"Het leek wel alsof je in mijn denken en gevoel was gekropen en dan perfect verwoorde wat er schuil ging."
 

HOE WERKT HET?
 

STAP 1 - Koop een 'Ode op maat'
Koop een 'Ode op maat' en ontvang een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen.

STAP 2 - Beantwoord enkele weloverwogen vragen
Kies jouw plek en moment om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Klaar? Klik op de verzendknop & laat het los. Nu is het mijn beurt.

STAP 3 - Ik schrijf voor jou
Ik ga met je antwoorden aan de slag en schrijf een Ode aan je lief, mama of vriendin, uit jouw hart.

STAP 4 - Geef je zegen
Ik bezorg jou de tekst per e-mail, hoor heel graag wat jij ervan vindt en maak eventueel enkele aanpassingen, zodat het helemaal klopt. 

STAP 5 - Haal op, geef weg & koetser voor altijd
Haal jouw schone woorden op bij Plume in Mortsel of laat ze thuis bezorgen. Je Ode is klaar om weg te geven en voor altijd te koesteren.
 

"Bedankt voor de mooie ode. Ik ga er helemaal niets aan wijzigen, ze is helemaal perfect zo."
 

TIMING

Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 1 à 2 weken nodig om te schrijven en te drukken. Is het dringender? Laat me iets weten en ik bekijk graag wat ik voor je kan doen.
 

VORM, FORMAAT & KLEUR

Ik druk jouw Ode op een stijlvol dik papier in de achtergondkleur en op het formaat (A5 kaart, A4 of A3 poster) van jouw keuze. Die keuze maak je in de online vragenlijst.

 

HOUTEN HANGER of BLOKJE

De houten hangers en het blokje die je op de foto's ziet zijn niet inbegrepen. Ik lever ze er wel graag bij. Stop ze dan zeker mee in je winkelmandje. Je vindt ze hier.