Ode - De Verhalenboetiek

Ode

195 euro

 

Je wil iemand in de bloemetjes zetten, oneindig bedanken of overladen met complimenten? Schenk een Ode. Het idee is heerlijk simpel, de impact groots.

Jij beantwoordt enkel zorgvuldig uitgedachte vragen over de persoon die schone woorden verdient. En daarmee schrijf ik een Ode uit jouw hart.

 

 

"Dit is het mooiste cadeau dat mijn mama in heel haar leven heeft gekregen."


 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?
 

STAP 1 - Koop een 'Ode op maat'
Koop een 'Ode op maat' en ontvang een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen.

STAP 2 - Beantwoord enkele weloverwogen vragen
Kies jouw plek en moment om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Klaar? Klik op de verzendknop & laat het los. Nu is het mijn beurt.

STAP 3 - Ik schrijf voor jou
Ik ga met je antwoorden aan de slag en schrijf een Ode aan je lief, mama of vriendin, uit jouw hart.

STAP 4 - Geef je zegen
Ik bezorg jou de tekst per e-mail, hoor heel graag wat jij ervan vindt en maak eventueel enkele aanpassingen, zodat het helemaal klopt. 

STAP 5 - Haal op, geef weg & koetser voor altijd
Ik druk je tekst af op  kwaliteitsvol ongestreken papier op A5, A4 of A3. En ik verpak je woorden met liefde. Jij haalt jouw schone woorden op in Hoogmis in Edegem of laat ze thuis bezorgen. Je Afscheid is klaar om weg te geven en/of voor altijd te koesteren.

 

"Bedankt voor de mooie ode. Ik ga er helemaal niets aan wijzigen, ze is helemaal perfect zo."
 


Timing

Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 3 weken nodig om te schrijven en te drukken. Is het dringender? Laat me iets weten en ik bekijk graag wat ik voor je kan doen.
 

Vorm, formaat & kleur

Ik druk jouw Ode op een stijlvol dik papier in de achtergrondkleur en op het formaat (A5 kaart, A4 of A3 poster) van jouw keuze. Die keuze maak je in de online vragenlijst.

 

"Het leek wel alsof je in mijn denken en gevoel was gekropen en dan perfect verwoordde wat er schuil ging."

 

houten hanger of messing kaarthouder

Graag meteen een houten hanger of messing kaarthouder erbij? Kies dan bovenaan de juiste optie.  
 

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.