Ode aan je Lentekind - De Verhalenboetiek

Ode aan je Lentekind

250 euro

 

Laat je lentekind weten hoe geliefd en gedragen hij of zij is.

 

Oh wauw. Hij of zij kwam in je leven als een klein hulpeloos wezentje en – boempats – nu vieren jullie het groot worden. En dat is zalig, maar het maakt het ook weer even glashelder dat de tijd snel gaat en alle dagen propvol zitten. Sta erbij stil. Sta stil bij jouw Lentekind. Bij alles wat hij of zij was, is en zal zijn. 

Breng een Ode.

 

 

 

 

“ Wat een prachtige rake woorden, ik moest mijn werkzaamheden eventjes opzij leggen... van ontroering. We herkennen Louis Arthur er helemaal in. Ontzettend schoon! We hebben er niks, maar dan ook niks op aan te merken integendeel. Pieuw. Het is helemaal PRACHTIG zoals het nu is! Wat een prachtig cadeau dat je ons geeft! ” - Kathy -


 

Hoe werkt het?
 

STAP 1 - Koop een 'deze Ode op maat'
Koop een 'Ode op maat' en ontvang een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen.

STAP 2 - Beantwoord enkele weloverwogen vragen
Kies jouw plek en moment om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Klaar? Klik op de verzendknop & laat het los. Nu is het mijn beurt.

STAP 3 - Ik schrijf voor jou
Ik ga met je antwoorden aan de slag en schrijf een Ode aan je Lentekind, uit jouw hart.

STAP 4 - Geef je zegen
Ik bezorg jou de tekst per e-mail, hoor heel graag wat jij ervan vindt en maak eventueel enkele aanpassingen, zodat het helemaal klopt. 

STAP 5 - Haal op, geef weg & koetser voor altijd
Ik druk je tekst af op  kwaliteitsvol ongestreken papier op A5, A4 of A3. En ik verpak je woorden met liefde. Jij haalt jouw schone woorden op of laat ze thuis bezorgen. Je tekst is klaar om weg te geven en/of voor altijd te koesteren.

 

"Bedankt voor de mooie ode. Ik ga er helemaal niets aan wijzigen, ze is helemaal perfect zo."
  

Vorm, formaat & kleur

Ik druk jouw Ode op een stijlvol dik papier in de achtergrondkleur en op het formaat (A5 kaart, A4 of A3 poster) van jouw keuze. Die keuze maak je in de online vragenlijst.

 

Timing

Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 1 maand nodig om te schrijven en te drukken. Is het dringender? Laat me iets weten en ik bekijk graag wat ik voor je kan doen.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.