Portretverhaal - De Verhalenboetiek

Portretverhaal

 

Laat jouw verhalen, herinneringen en schoonste eigenheid, met liefde en overgave,  in de meestzeggende woorden vatten. In een prachtig op maat gemaakt boek.  
 

De zalige drukte van het leven raast zo vaak aan ons voorbij. En daarmee ook zoveel kostbare verhalen, anekdotes en kleine & grote tradities

Deel ze & koester ze. Zodat jij, & iedereen die je liefhebt, mee in alle  prachtige herinneringen kan duiken, opnieuw en opnieuw. 

Je krijgt er geen spijt van. Beloofd. 

 

 

“Ik ben zo dankbaar dat ik  mijn verhaal mocht vertellen en laten neerschrijven voor mijn kinderen en kleinkinderen. Ik zou er zelf alles voor geven om mijn papa nog een keer te mogen horen vertellen over alles wat ik niet over hem weet...”
 - René -
 

Hoe werkt het?


 

Ik doe een voorstel op jouw maat
 

Je weet misschien niet meteen waarover je wil vertellen? Er is zoveel om te zeggen. Waarover moet en mag het gaan? Wat zeker wel? Wat misschien niet? Wie vertelt? Dat begrijp ik. En ik denk heel graag met je mee. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stel me al je vragen en laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen. Neem jouw tijd om te ontdekken en beslissen of het iets voor jou is. Ik maak met plezier een voorstel op jouw maat. En niets moet, alles mag. Altijd

 

Ik bezorg een liefdevol pakket
 

Van zodra we plannen maken om samen een uniek boek te creëren, bezorg ik je een liefdevol pakket aan huis. Ik bezorg je vragen waarover je kan mijmeren en ideeën & tips om in je herinneringen te duiken. Zodat je even de tijd kan nemen om te grasduinen, in je hoofd, foto-albums, op kaarten en in brieven. Of je laat je door ons gesprek overvallen. Alles kan. Doe het op jouw manier.

 

" Dit was zo indrukwekkend, papa zo horen vertellen. Ik hoorde zoveel dingen die ik me nog herinnerde en evenveel dingen die ik niet wist. Af en toe een traan, een glimlach. En vooral zoveel dankbaarheid dat hij zijn verhaal nog kan en mag vertellen."
- Katrien -

 

Ik luister vol overgave 
 

Ik ontmoet en luister vol overgave. Naar alle verhalen, anekdotes, belevingen, mijmeringen, wensen en dromen. Die gesprekken kunnen één op één zijn of met verschillende sprekers tegelijk. Ik geef jullie mijn tijd en nieuwsgierigheid. Jullie vertellen honderduit, zoals het komt. Ik stel de juiste vragen en luister. Gewoon terugdenken, voelen, herbeleven en vertellen. 

 

" Leila, 10000x dankjewel voor je rust die je uitstraalt waardoor papa zich helemaal 
op zijn gemak voelde en zonder aarzeling kon vertellen."
- Ellen -

 

Ik vang de meestzeggende woorden
 

Badend in al die verhalen, omschrijvingen en herinneringen, puzzel ik woord per woord jouw houvast bij elkaar. Ik vat de essentie en maak van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden. 

 

"Hier heb ik geen woorden voor. Het is ongelooflijk hoe je haar verhaal neerschreef. Net alsof je haar kent, maar dan langsbinnen."
- Ilse -

 

Ik creëer een uniek boek
 

Ik maak jullie verhalen tastbaar in een uniek boek, met een linnen cover.  Met foto's, gedichten, brieven, kleine en grote aandenkens,…. Dit bespreken we samen. Het resultaat wordt een unieke houvast om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Om naar terug te grijpen wanneer (klein)kinderen groter zijn. Een pronkstuk voor op je tafel om bezoekers uit te nodigen om te bladeren.  Of om ergens ver weg te bewaren en boven te halen wanneer jij dat wil. Een houvast waarin je in enkele ogenblikken weer leest, ziet en voelt wie hij of zij is of was en voor altijd zal zijn.

 

"Het boek is prachtig. En zo'n kostbare schat. Het ligt op haar nachtkastje en ze leest het elke avond."
- Veerle -

 

Dit krijg je
 

  • Een voorstel op maat op basis van een kennismakingsgesprek.
  • Een liefdevol pakket aan huis om je te helpen in je verhaal te duiken.
  • Een  of meerdere diepte-interview(s) hier in Mortsel of bij jou thuis.
  • Mijn overgave & woorden voor het uitschrijven van jullie verhaal.
  • Een prachtig gepersonaliseerd linnen hardcoverboek

- details boek -

  • afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
  • papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
  • cover: linnen hard-cover
  • aantal pagina’s: tussen 50 en 100

 

Het mooiste cadeau
 

Geef je graag een Portretverhaal cadeau? Dat begrijp ik. Ik vind het zelf een van de mooiste en meest kostbare cadeaus die je kan geven. Ik bezorg je met plezier een prachtig cadeaupakket.

 

Iets voor jou?
 

Bel me even op. Stuur me een e-mail of bericht. Ik hoor sowieso graag van je. Ons eerste contact is altijd vrijblijvend. Stel me al je vragen, laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen. En neem jouw tijd om te ontdekken en beslissen of het iets voor jou is. Ik maak met plezier een offerte op jouw maat. En niets moet, alles mag. Altijd

Contacteer me via de knop hieronder.

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.