Conversatieservetten - De Verhalenboetiek

Conversatieservetten

75 euro
Huidige optie: doos 100 stuks
Liever een andere optie?

 

conversatieservetten voor memorabele diners

 

voor diners met een gouden randje. door de warme gloed van kaarsen. maar vooral door de heerlijke gesprekken. over het leven, de wereld, over dromen en valkuilen, over pakkende momenten en hilarische anekdotes.over jou en je tafelgasten.

 

Omdat écht weten hoe het met elkaar gaat het schoonste van elk diner is, toch?

 

 

details

In elk pakket stop ik 10 servetten. met 10 waardevolle, innige, grappige en pakkende vragen.
- in stijlvol wit
- in kwalitatief airlaid papier
- in een formaat van 40 x 40 cm
- rechthoekig in 8 geplooid, klaar om gedekt te worden. 
- bedacht in België, geproduceerd in Europa

 

Groot feest?

Kies dan voor een grote verpakking van 50, 100 of 150 stuks

 

 

“Zo merci voor je servetten! Het was elke keer een succes! Een compliment, een krop in de keel, eens goed lachen en even stil staan. Top!”

-Kathleen- 
 

VERZENDEN OF OPHALEN
Je bestelling wordt liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling en een tweede wanneer je bestelling klaar is om te verzenden of op te halen.

  • Zelf ophalen kan in Plume in Mortsel
  • Kies je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.