ode aan Dochter - De Verhalenboetiek

ode aan Dochter

6,90 euro
Huidige optie: basis
Liever een andere optie?
  • met kaarthouder rose (15,90 euro) - Meer info
  • met kaarthouder wit germarmerd (15,90 euro) - Meer info


De warme woorden die je zoekt. Maar misschien niet meteen vindt. Voor je dochter. Om haar te vertellen hoe erg je haar waardeert, hoe je haar bewondert, hoe je haar koestert. Of een prachtig cadeau voor een pasgeboren dochter. In een groot formaat, omdat het niet zomaar een kaartje is. Helemaal klaar voor aan de muur, op de kast of naast het bed.

 

  • een woordkaart in A5 formaat,
  • met liefde & aandacht geschreven, ontworpen  en gedrukt Antwerpen,
  • op zorgvuldig uitgekozen papier, samengesteld uit gerecycleerde papiervezels en organisch afval.
  • incl. een liefdevol bedrukte en gerecycleerde enveloppe.

 

 

met zorg verpakt

Elke bestelling wordt verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en vrijdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. En een tweede e-mail wanneer je bestelling klaar is voor verzending of ophaling.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.