huwelijksgelofte - De Verhalenboetiek

huwelijksgelofte

250 euro


Je vond de liefde van je leven. Je bent verloofd. Je gaat trouwen. Wauw! Dat is heerlijk. Lang leve de liefde!

En dan moet je vanalles in orde brengen. Het wettelijk huwelijk, het feest, de aankleding, de catering, de sfeer, de gasten, de uitnodigingen, de ringen, de jurk, het pak, …En het allerbelangrijkste: jouw huwelijksgelofte. Le moment suprême. Het moment waar het allemaal om draait.

Jullie liefde. uitgesproken. gevoeld & gekoesterd. echt, oprecht. voor hem. voor haar. voor iedereen die erbij is. jouw liefde. in woorden.

Maar hoe doe je dat? Jouw liefde is zo intens. Hoe vertel je daarover zodat de woorden binnenkomen, even vurig als jouw liefde brandt?


Ik help je. 
 

Jij vertelt me - op jouw moment, in jouw woorden - over de liefde van je leven. En daarmee ga ik aan de slag. Ik schrijf jouw huwelijksgelofte, uit jouw hart. Met de meest kloppende woorden.


 

In dit pakket:
 

  • een inspirerende audio die je (weer) onderdompelt in alle stukjes van jouw liefde.
  • een online vragenlijst met reeks weloverwogen vragen.
  • mijn overgave & woorden voor de perfecte gelofte uit jouw hart.
  • jouw huwelijksgelofte afgedrukt op een prachtig duurzaam papier.

 


Jouw huwelijksgelofte in vier stappen.

 
STAP 1 Laat je inspireren

Beluister de audio met mijn vragenvuur. Niet om je te overdonderen, maar om je te doen mijmeren. Over alles wat al was, alles wat jullie delen. Over alles wat je zo leuk vindt aan hem of haar. Aan alles wat je koestert. Aan alles waar je van droomt, waar je nog naar uitkijkt.
 

“De vragen in de audio waren een heel fijn hulpmiddel om die herinneringen op te halen. Ze doen je stilstaan bij gebeurtenissen waar je misschien anders niet aan had gedacht. Een enorme meerwaarde! Het was heel fijn om daar de tijd voor te nemen. Daar stond ik eerder niet bij stil."

Naomi -STAP 2 Mijmer

Laat het bezinken. Neem deze vragen en je gedachten mee. Op de fiets, tijdens je werk, wanneer je naar hem of haar kijkt, in bad en in bed. 

 

“Jouw vragen zorgden voor nog veel meer vragen in mijn hoofd waardoor ik écht nadacht over waarom ik mijn lief nu zo graag zie en met hem wil trouwen. Merci daarvoor!”

Annemie -STAP 3 Beantwoord enkele weloverwogen vragen

Beantwoord mijn weloverwogen vragen in een online vragenlijst. Doe het wanneer jij er zin in hebt. Op jouw moment. In jouw woorden. Beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom.STAP 4 Laat het los

Nu is het aan mij. Je woorden zijn heel welkom en veilig hier. Ik laat ze bezinken, schrijf, schrap en herschrijf tot het helemaal goed zit.  En dan bezorg ik je een huwelijksgelofte uit jouw hart. Een woordenstroom die helemaal klopt. Die alles zegt wat moet. Zoals jij het voelt.  Deze bezorg ik eerst per e-mail, zodat je kan meelezen en eventueel iets aanpassen. Helemaal goed, Dan bezorg ik jouw huwelijksgelofte gedrukt op een mooi duurzaam papier, in de kleur en het formaat van jouw keuze. Om voor te dragen op jullie grote dag. En om te herlezen en koesteren, elke dag daarna. 
 

“Wat een prachtige rake woorden, ik moest mijn werkzaamheden eventjes opzij leggen... van ontroering… Ik  herken ons er helemaal in. Ontzettend schoon!”

Kathy -

 


 
 

Ga meteen aan de slag

Wanneer je een huwelijksgelofte op maat aankoopt, krijg je meteen een bevestigingsmail met een rechtstreekse link naar je audio en vragen. Niets gekregen? Check zeker je spamfolder.Timing


Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 1 maand nodig om te schrijven en te drukken. Kies in de optie hierboven tegen wanneer jouw tekst klaar moet zijn. De plaatsen per maand zijn beperkt. 
 

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.