Invulboekje Herinneringen - De Verhalenboetiek

Invulboekje Herinneringen

12,90 euro

Schenk iemand 10 herinneringen om te koesteren


Jij - of iemand die je liefhebt- verloor een dierbare.  Maar de verhalen & herinneringen, die blijven. Deel ze.

  • Dit boekje geeft je 10 onbeschreven bladzijden, 10 lege plekken om 10 herinneringen over een dierbare neer te pennen.
  • De boekjes hebben een postkaartformaat en passen dus ook perfect in elke brievenbus.
  • De enveloppe krijg je erbij.

 

VERZENDEN OF OPHALEN
Je bestelling wordt liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. 

  • Zelf ophalen, in Plume in Mortsel, in je bevestigingsmail ontdek je hoe en waar.
  • Kies je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen.
     

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.