3 originele en liefdevolle nieuwjaarsbrief ideeën - De Verhalenboetiek
Inspiratie

3 originele en liefdevolle nieuwjaarsbrief ideeën

Bijna tijd voor nieuwjaarsbrieven. Zalig! En dan bedoel ik niet de klaargeschreven verzen waar zoveel kinderen uren aan zwoegen. In de vrhalenboetiek vind je enkele originele en liefdevolle alternatieven. 

 

idee 1: Geef een Ode aan Meter en Peter 

 

   

Deze odes zijn al helemaal klaar. Met een liefdevolle boodschap aan de liefste meter en peter. Maak de kaart persoonlijk door er achteraan nog enkele extra lieve woorden op te scrhijven. Of zet er een verfadruk van een klein handje op. Deze ode werd gedrukt in een iets groter A5 formaat op een waardevol duurzaam karton. En staat prachtig op de kast of in een kader aan de muur. 

 

Idee 2 :  Schrijf, decoreer en naai je eigen wensboekje
 

.   

Bezorg je meter, peter en grootouders dit jaar een originele zelfgemaakte nieuwjaarsbrief met de DIY-kit van De Verhalenboetiek. Ik bezorg je een doosje met daarin alles wat je nodig hebt om je eigen unieke wensboekje te maken. Daarin vind je

  • een stap-voor-stap handleiding die je uitlegt hoe je liefdevolle wensen bedenkt, welke versiermogelijkheden er zijn en hoe je jouw boekje inbindt.
  • 5 onbeschreven bladzijden voor wensen uit je hart
  • een blanco cover, klaar voor jouw kunst
  • een prikpen, naald & draad, zodat jij je eigen boekje kan naarien

DIY kit nieuwjaarsbriefje - vanaf 14,90 euro

 

Idee 3: vul een wensboeket
 

    

Hang een wensboeket boordevol lieve wensen. Om een heel jaar gretig uit te plukken. Bedenk samen verschillende wensen die de meter, peter of grootouders blij maken. Wissel af met lieve boodschappen en kleine tekeningen en vul samen een liefdevol wensenboeket. Dit boeket staat sowieso prachtig en het is een heerlijkheid om te grasduinen in al die lieve woorden. Nadien kunnen de mooie wensen voor altijd bewaard worden in het mooie herinneringendoosje. De takken kunnen daarna nog prachtig een ander boeket vormen.

wensboeket - 24,90 euro
wenslabels - 49,90 euro