verhalen in boek - De Boetiek - De Verhalenboetiek
Boetiek

verhalen in boek

 

Ik vat jouw verhalen, herinneringen en schoonste eigenheid - met liefde en overgave - in de meestzeggende woorden. als een unieke houvast. om voor altijd te lezen, herlezen & koesteren. 

De zalige drukte van het leven raast zo vaak aan ons voorbij. En daarmee ook zoveel kostbare verhalen, anekdotes en kleine & grote tradities. Herinneringen die je misschien wil vangen in de juiste woorden. in een waardevol boek. om ze onthouden, herlezen & herbeleven. voor wanneer herinneringen vervagen. 

Maak een hou(me)vast. van jezelf. van je kind(eren), van je grootmoeder of grootvader. van je mama, van je papa, je liefste tante, van wie je wil koesteren. voor altijd.

Ik luister, schrijf en geef vorm. Met overgave.

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Bestellingen worden een keer per week, meestal op donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.