troostlabels in een herinneringendoosje - De Verhalenboetiek

troostlabels in een herinneringendoosje

49,90 euro
Huidige optie: 50 stuks
Liever een andere optie?

 

Jij - of iemand die je liefhebt- verloor een dierbare. 
Maar de verhalen en herinneringen, die blijven. 
 

Deel ze. 
En koester ze. 
 

 

deel troostkaartjes uit aan al wie mee mist
 

Deel kaartjes uit aan de hele familie, alle vrienden of collega's. En laat hen enkele woorden van troost, een mooie herinnering of een korte anekdote neerschrijven. Hang ze op in een boom of in een troostboeket. En geef ze weg. Als troost. 

Of zet een boeket of boom klaar op de uitvaart en laat elke aanwezige een bericht achterlaten. Vul samen een liefdevol boeket boordevol boodschappen en herinneringen. Om voor altijd te lezen, herlezen en koesteren. 


"Jouw troostboeket voor mijn oma is prachtig! Zoveel verschillende familieleden en vrienden schreven een boodschap of herinnering aan haar. Die allemaal bekijken en lezen, was zo ontroerend & helend tegelijk. We zijn - bijna niet te omschrijven - blij met onze boom die zal nooit verwelken. Hij staat te pronken op onze kast. En zal dat nog lang blijven doen."
 

  • labels van waardevol duurzaam karton, in 2 kleuren en designs voor een prachtige kleurenmix in je boom of aan je takken.
  • In een prachtig duurzaam herinneringendoosje met magneetsluiting om de wensen voor altijd te koesteren.
  • Samen met een prachtig bobbijntje touw.
  • En een insert met ideeën en instructies.

 

Koop je de troostlabels graag samen met het boeket? Dat kan hier. 

 

Levering
Alle boetiekitems worden binnen de week verzonden of klaargezet om op te halen. Is het dringender, neem dan even contact op, ik bekijk graag wat ik kan doen.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.