troostlabels in een herinneringendoosje - De Verhalenboetiek

troostlabels in een herinneringendoosje

49,90 euro

 

Jij - of iemand die je liefhebt- verloor een dierbare. 
Maar de verhalen en herinneringen, die blijven. 
 

Deel ze. 
En koester ze. 
 

 

deel troostkaartjes uit aan al wie mee mist
 

Deel kaartjes uit aan de hele familie, alle vrienden of collega's. En laat hen enkele woorden van troost, een mooie herinnering of een korte anekdote neerschrijven. Hang ze op in een boom of in een troostboeket. En geef ze weg. Als troost. 

Of zet een boeket of boom klaar op de uitvaart en laat elke aanwezige een bericht achterlaten. Vul samen een liefdevol boeket boordevol boodschappen en herinneringen. Om voor altijd te lezen, herlezen en koesteren. 


"Jouw troostboeket voor mijn oma is prachtig! Zoveel verschillende familieleden en vrienden schreven een boodschap of herinnering aan haar. Die allemaal bekijken en lezen, was zo ontroerend & helend tegelijk. We zijn - bijna niet te omschrijven - blij met onze boom die zal nooit verwelken. Hij staat te pronken op onze kast. En zal dat nog lang blijven doen."
 

  • 50 labels van waardevol duurzaam karton, in 2 kleuren en designs
  • In een prachtig duurzaam herinneringendoosje om de herinneringen voor altijd te koesteren.
  • met 50 gouden elastiekjes
  • En een insert met ideeën en instructies.

 

Koop je de troostlabels graag samen met het boeket? Dat kan hier. 

 

LEVERING
Bestellingen worden een keer per week (meestal op donderdag) verpakt en verzonden of klaargezet om op te halen. Is het dringender? Neem dan even contact op, we bekijken graag hoe we kunnen helpen. 

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Bestellingen worden een keer per week, meestal op donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.