50 gratis wensen - De Verhalenboetiek

50 gratis wensen

Gratis

Alstublieft

 

Ik geef je 50 gratis wensen cadeau. Als inspiratie voor je eigen kleine of grote wensenstorm. Schrijf ze voluit. Op een kaart, in een wensboekje of op (meer dan) een wenslabeltje aan een cadeautje of in een wensboeket. Vul ze aan met wensen die helemaal op maat zijn van je ontvanger en creëer zo een unieke en perfecte wensenstorm

Vul onderstaande velden in en dan bezorg ik je meteen 50 prachtige wensen in je mailbox. (Check zeker je spamfolder!).
 

Deze wensen zijn universeel. 
En je wenst ze vast met heel je hart. 
Schrijf ze neer & vul ze aan met nieuw geschreven wensen op maat. 
Ook daarover geef ik je tips.
Zodat die wensenstorm vanzelf stroomt.


 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.