wensboeket - De Verhalenboetiek

wensboeket

70 euro

 

een liefdevol wensboeket

Iemand verdient schone woorden.
Schrijf zelf honderduit of doe het met alle vrienden, kleinkinderen of broers & zussen samen. 
En geef een boeket wensen weg. 
Aan je mama die dat sowieso verdient, 
aan je collega die een nieuwe uitdaging aangaat 
of als origineel nieuwjaarsboeket, ...

 

 

 

 

 

een originele wensboom

Maak je originele wensboom. Deel wenslabeltjes uit aan al je gasten tijdens een babyborrel, lentefeest, verjaardag, pensioenfeest of huwelijk. Laat ze volschrijven met mooie wensen en hang ze op aan deze mooie takken in een vaas. Bewaar de wensen na het feest in het bijhorende herinneringendoosje om ze telkens opnieuw te lezen & koesteren.

 

“Lola was zo ontroerd, net als ik, door al die lieve wensen van de mensen rondom ons. Ze kon maar niet geloven dat ze allemaal iets voor haar hadden geschreven!” - REINA

 

een herinneringendoosje vol ongeschreven wensen 

  • een doosje met 50 wenslabels
  • van waardevol duurzaam karton, in 5 kleuren en designs voor een prachtige kleurenmix in je boom of aan je takken.
  • In een prachtig duurzaam herinneringendoosje om de wensen voor altijd te koesteren.
  • met een 50 goudenen elastiekjes.
  • En een insert met ideeën en instructies.

 

LEVERING OF OPHALING

Je bestelling wordt liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. 

  • Zelf ophalen, doe je op afspraak in mijn atelier in Mortsel, in je bevestigingsmail, lees je hoe je dat doet.
  • Kies je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en donderdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling - na afspraak - gratis ophalen in mijn atelier in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.