wens-of troostboeket - De Verhalenboetiek

wens-of troostboeket

24,90 euro

een liefdevol wensboeket

Iemand verdient schone woorden.
Schrijf zelf honderduit of doe het met alle vrienden, kleinkinderen of broers & zussen samen. 
En geef een boeket wensen weg. 
Aan je mama die dat sowieso verdient, 
aan je collega die een nieuwe uitdaging aangaat 
of als origineel nieuwjaarsboeket, ...

een originele wensboom

Maak je originele wensboom. Deel wenslabeltjes uit aan al je gasten tijdens een babyborrel, een lentefeest of een huwelijk. Laat ze volschrijven met mooie wensen en hang ze op aan deze mooie takken in een vaas. Bewaar de wensen na het feest in het bijhorende herinneringendoosje om ze telkens opnieuw te lezen & koesteren.

 

“Lola was zo ontroerd, net als ik, door al die lieve wensen van de mensen rondom ons. Ze kon maar niet geloven dat ze allemaal iets voor haar hadden geschreven!” - REINA

 

of een boeket vol herinneringen en troost


Jij - of iemand - die je dierbaar is, mist iemand.

Schrijf samen met je  familie, vrienden of collega's woorden van troost, een mooie herinneringen of een anekdote op troostkaartjes 
Hang ze op in dit troostboeket. 
En geef het boeket weg. 
Als troost. 

Of zet de takken klaar in vaas op de uitvaart 
en laat elke aanwezige een bericht achterlaten. 
 

"Jouw troostboeket voor mijn oma is prachtig! Zoveel verschillende familieleden en vrienden schreven een boodschap of herinnering aan haar. Die allemaal bekijken en lezen, was zo ontroerend & helend tegelijk. We zijn - bijna niet te omschrijven - blij met onze boom die zal nooit verwelken. Hij staat te pronken op onze kast. En zal dat nog lang blijven doen." - KARLIJN
 


voor alle duidelijkheid 

Het gaat hier enkel om een boeket met prachtige takken. Kies zelf of je graag wenslabels of troostlabels in je boeket ophangt.

 

OPHALEN
Deze boeketten zijn te fragiel om te verzenden. Je kan deze enkel afhalen.
Ik zet ze altijd klaar binnen de week. 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.