Liefdesverhaal - De Verhalenboetiek

Liefdesverhaal

495 euro (excl. verzending)

Wat is jullie liefdesverhaal? Hoe leerden jullie elkaar kennen? Wat maakt jullie liefde? Wat is er zo fantastisch aan hem of haar? Het is vast een prachtig verhaal. Een verhaal dat misschien vervaagt, maar zalig weer opflakkert wanneer jullie het er nog eens over hebben. En sowieso een prachtig verhaal om te lezen, herlezen & koesteren. Door het liefdespaar zelf, maar waarschijnlijk nog gretiger door de kinderen & kleinkinderen.
 

- We were together. I forgot the rest. - 
 

Het Liefdesverhaal vertelt het verhaal van de liefde tussen twee mensen. Hoe leerden jullie elkaar kennen? Coup de foudre of niet helemaal. En hoe ging het vanaf dan? Wat maakt de liefde? Vertel me er alles over en ik bezorg een uniek boek met het verhaal van jullie schone liefde. 

 

Schenk een liefdespaar het verhaal van hun schone liefde. Een prachtig en betekenisvol cadeau voor een huwelijk of jubileum.


Hoe werkt het?
 

STAP 1 - Koop een 'Liefdesverhaal' en ontvang

  • een url en unieke code om meteen zelf een afspraak te maken voor een interview.
  • of een cadeaudoosje met daarin alle instructies om weg te geven.

STAP 2 -  Jij of de ontvanger van het cadeaudoosje maakt een afspraak voor een interview.

STAP 3 -  Ik ontvang het liefdespaar in Plume in Mortsel en luister 2 uur vol overgave naar hun Liefdesverhaal. 

STAP 4 - Ik neem het verhaal mee, kruip in mijn pen en geef het vorm. 

STAP 5 - Een professionele boekbinder bindt het verhaal in een uniek hardcover boek.

STAP 6 - De schone woorden kunnen worden opgehaald bij Plume in Mortsel of worden aan huis bezorgd. (+/- zes weken na het interview)

Het boek wordt op maat gemaakt en ingebonden in een prachtige hardcover met illustraties van Madame Volt. Het binnenwerk telt ongeveer 48 pagina’s. Het boek meet 24 x 18 cm.

 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik me op het interview voorbereiden?

Dat kan en mag, maar hoeft niet. Ik bezorg je sowieso alle vragen die ik zal stellen en enkele tips om in je herinneringen te duiken. Dus wie wil, kan er zeker al op voorhand mee aan de slag. En dan hebben we vooral een fijn spontaan gesprek waarin ik je voldoende vragen stel en aan je lippen hang. Dat komt helemaal goed. 

Krijg ik het verhaal te zien voordat het gedrukt wordt?

Yes. Na het luisteren, kruip ik in mijn pen en geef ik het verhaal helemaal vorm. Wanneer het klaar is, bezorg ik het per e-mail aan jou. En dan hoor ik heel graag wat je ervan vindt en maak ik eventueel hier en daar een aanpassing. Dit gaat wel over kleinigheden die misschien niet helemaal kloppen. Het is niet de bedoeling om het verhaal op dat moment helemaal te herschrijven. Om je helemaal gerust te stellen: van alle verhalen en artikels die ik de voorbije 10 jaar al schreef, is dat nog nooit een wens van de verteller geweest. 

Kan ik het formaat en de vormgeving zelf kiezen?

De Verhalenboetiek staat voor een stijl. En ik hoop dat je daarvan houdt. Je kan wel kiezen tussen verschillende coverkleuren en enkele lettertypes. Alle rest ligt in principe vast. Het formaat ook. En hoewel het niet de bedoeling is om de hele vorm en look and feel van het boek om te gooien, hoor ik uiteraard wel heel graag hoe je het misschien anders zou willen. Vraag je dat dan wel even op voorhand?

Nog twijfels of vragen? stel ze!

Toevoegen aan winkelmandje: