Liefdesverhaal - De Verhalenboetiek

Liefdesverhaal

425 euro

 

Wat is jullie liefdesverhaal? Hoe leerden jullie elkaar kennen? Wat maakt jullie liefde? Wat is er zo fantastisch aan hem of haar? Het is vast een prachtig verhaal. Een verhaal dat misschien vervaagt, maar zalig weer opflakkert wanneer jullie het er nog eens over hebben. En sowieso een prachtig verhaal om te lezen, herlezen & koesteren. Door het liefdespaar zelf, maar waarschijnlijk nog gretiger door de kinderen & kleinkinderen.
 

 

Het Liefdesverhaal vertelt het verhaal van de liefde tussen twee mensen. Hoe leerden jullie elkaar kennen? Coup de foudre of niet helemaal. En hoe ging het vanaf dan? Wat maakt de liefde? Vertel me er alles over en ik bezorg een uniek boek met het verhaal van jullie schone liefde. 

 

Schenk een liefdespaar het verhaal van hun schone liefde. Een prachtig en betekenisvol cadeau voor een huwelijk of jubileum.


 

hoe werkt het?

 

ik bezorg een liefdevol pakket


Je weet misschien niet meteen waar of hoe te beginnen? Er is zoveel om te zeggen. Waarover moet en mag het gaan? Wat zeker wel? Wat misschien niet? Dat begrijp ik. En ik stel je graag gerust. Tijdens onze ontmoeting, maar ook al daarvoor. Ik bezorg je een liefdevol pakket aan huis, met vragen en ideeën, met mijn aanpak. Zodat je weet waar je aan begint. zodat je even de tijd kan nemen om door je herinneringen te grasduinen, in je hoofd, foto's, op kaarten en in brieven. Of je laat je door ons gesprek overvallen. Alles kan. Doe het op jouw manier. Ik zorg sowieso voor een prachtig verhaal. Beloofd. 

 

ik luister vol overgave 
 

Op basis van je vraag en wensen, bekijken we samen wie ik ontmoet en interview om het schoonste liefdesverhaal te schrijven. Ik ontmoet en luister vol overgave. Naar al jullie belevingen, omschrijvingen, wensen, dromen.... Ik geef jullie mijn tijd en nieuwsgierigheid. Jullie vertellen honderduit, zoals het komt. Ik stel de juiste vragen. Gewoon terugdenken, voelen, herbeleven en vertellen.  

 

ik vang de meestzeggende woorden
 

Badend in al die verhalen en omschrijvingen puzzel ik woord per woord jullie liefdesverhaal bij elkaar. Ik vat de essentie. Ik maak van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden. 

 

ik creëer jullie uniek boek
 

Ik maak jullie herinneringen tastbaar in een uniek boek, met een linnen cover.  Met foto's, gedichten, brieven, kleine en grote aandenkens,…. Dit bespreken we samen. Het resultaat wordt een uniek geboorteverhaal om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Tussendoor, even bladerend en mijmerend. Om naar terug te grijpen wanneer herinneringen vervagen. Een pronkstuk voor op je tafel om bezoekers uit te nodigen om te bladeren.  Of om ergens ver weg te bewaren en boven te halen wanneer jij dat wil. Een prachtig boek waarin je in enkele ogenblikken weer leest, ziet en voelt hoe de liefde borrelt.

 

- in dit totaalpakket  twv 425 euro - 

 • een liefdevol pakket aan huis met antwoorden op je verwachtingen en vragen om je te helpen in je verhaal te duiken.
 • 1  diepte-interview van +/- 2 uur, bij mij in Mortsel of bij jou thuis
 • mijn overgave & woorden voor het uitschrijven van jullie verhaal
 • één feedbackronde
 • één exemplaar van jouw gepersonaliseerd linnen hardcoverboek 

  excl.
 • verplaatsingskosten voor interview op verplaatsing
 • extra interview- (en schrijf)tijd.
 • extra exemplaren van het boek

 

- details boek -

 • afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
 • papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
 • cover: linnen hard-cover
 • aantal pagina’s: tussen 50 en 100

 

het mooiste cadeau

Geef je graag een verhaal cadeau? Dat begrijp ik. Ik vind het zelf een van de mooiste en meest kostbare cadeaus die je kan geven. Ik beorg je met plezier een prachtig verpakte cadeaukaart. 

 

iets voor jou?
 

Bel me even op. Stuur me een mail of bericht. Ik hoor sowieso graag van je. Ons eerste contact is altijd vrijblijvend. Stel me al je vragen, laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen. En neem jouw tijd om te ontdekken en beslissen of het iets voor jou is. Ik maak met plezier een offerte op jouw maat. En niets moet, alles mag. Altijd

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.