Lenteverhaal - De Verhalenboetiek

Lenteverhaal

495 euro (excl. verzending)

Onze allerprachtigste kinderen worden zo snel groot...  Ze komen in ons leven als kleine hulpeloze wezentjes en – boempats – dan vieren ze hun eerste mijlpaal: een communie of lentefeest. En dan staan we even stil. Stil bij het groot worden en bij alles wat onze zoon of dochter was, is & zal zijn. Maak al die herinneringen, talenten, verhalen en wensen & dromen tastbaar voor nu & later. Vertel me het Lenteverhaal van jouw Lentekind & vereeuwig het in een persoonlijk & uniek en boek. Om voor altijd te lezen, herlezen & koesteren. 
 

- Remember to celebrate milestones as you prepare for the road ahead - 
 

Het Lenteverhaal is het ideale geschenk en een beklijvende herinnering voor Lentekinderen die hun communie of lentefeest vieren. Het vertelt het unieke verhaal van je zoon of dochter van de geboorte tot nu. We staan stil bij deze mijlpaal, koesteren enkele belangrijke gebeurtenissen en leuke anekdotes. We omschrijven alle typische karaktertrekken en jullie wensen & dromen voor de toekomst. Het verhaal krijgt vorm met de verhalen en herinneringen van de ouders, verteld tijdens een interview.

Schenk een Lentekind zijn of haar unieke verhaal van de geboorte tot nu.
 

Hoe werkt het?
 

STAP 1 - Koop een 'Lenteverhaal' & ontvang

  • een url en unieke code om meteen zelf een afspraak te maken voor een interview.
  • of een cadeaudoosje met daarin alle instructies om weg te geven.

STAP 2 -  Jij of de ontvanger van het cadeaudoosje maakt een afspraak voor een interview.

STAP 3 -  Ik ontvang het de ouders van het Lentekind in Plume in Mortsel en luister 2 uur vol overgave naar hun verhaal. 

STAP 4 - Ik neem het verhaal mee, kruip in mijn pen en geef het vorm. 

STAP 5 - Een professionele boekbinder bindt het verhaal in een uniek hardcover boek.

STAP 6 - De schone woorden kunnen worden opgehaald bij Plume in Mortsel of worden aan huis bezorgd. (+/- zes weken na het interview)

Het boek wordt op maat gemaakt en ingebonden in een prachtige hardcover met illustraties van Madame Volt. Het binnenwerk telt ongeveer 48 pagina’s. Het boek meet 24 x 18 cm.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik me op het interview voorbereiden?

Dat kan en mag, maar hoeft niet. Ik bezorg je sowieso alle vragen die ik zal stellen en enkele tips om in je herinneringen te duiken. Dus wie wil, kan er zeker al op voorhand mee aan de slag. En dan hebben we vooral een fijn spontaan gesprek waarin ik je voldoende vragen stel en aan je lippen hang. Dat komt helemaal goed. 

Krijg ik het verhaal te zien voordat het gedrukt wordt?

Yes. Na het luisteren, kruip ik in mijn pen en geef ik het verhaal helemaal vorm. Wanneer het klaar is, bezorg ik het per e-mail aan jou. En dan hoor ik heel graag wat je ervan vindt en maak ik eventueel hier en daar een aanpassing. Dit gaat wel over kleinigheden die misschien niet helemaal kloppen. Het is niet de bedoeling om het verhaal op dat moment helemaal te herschrijven. Om je helemaal gerust te stellen: van alle verhalen en artikels die ik de voorbije 10 jaar al schreef, is dat nog nooit een wens van de verteller geweest. 

Kan ik het formaat en de vormgeving zelf kiezen?

De Verhalenboetiek staat voor een stijl. En ik hoop dat je daarvan houdt. Je kan wel kiezen tussen verschillende coverkleuren en enkele lettertypes. Alle rest ligt in principe vast. Het formaat ook. En hoewel het niet de bedoeling is om de hele vorm en look and feel van het boek om te gooien, hoor ik uiteraard wel heel graag hoe je het misschien anders zou willen. Vraag je dat dan wel even op voorhand?

Nog twijfels of vragen? stel ze!

Toevoegen aan winkelmandje: