Lenteverhaal - De Verhalenboetiek

Lenteverhaal

425 euro

 

Onze allerprachtigste kinderen worden zo snel groot...  Ze komen in ons leven als kleine hulpeloze wezentjes en – boempats – dan vieren ze hun eerste mijlpaal: een communie of lentefeest. En dan staan we even stil. Stil bij het groot worden en bij alles wat onze zoon of dochter was, is & zal zijn. Maak al die herinneringen, talenten, verhalen en wensen & dromen tastbaar voor nu & later. Vertel me het Lenteverhaal van jouw Lentekind & vereeuwig het in een persoonlijk & uniek en boek. Om voor altijd te lezen, herlezen & koesteren. 
 

Het Lenteverhaal is het ideale geschenk en een beklijvende herinnering voor Lentekinderen die hun communie of lentefeest vieren. Het vertelt het unieke verhaal van je zoon of dochter van de geboorte tot nu. We staan stil bij deze mijlpaal, koesteren enkele belangrijke gebeurtenissen en leuke anekdotes. We omschrijven alle typische karaktertrekken en jullie wensen & dromen voor de toekomst. Het verhaal krijgt vorm met de verhalen en herinneringen van de ouders, verteld tijdens een interview.

 

Schenk een Lentekind zijn of haar unieke verhaal van de geboorte tot nu.
 

 

hoe werkt het?

 

ik bezorg je een liefdevol pakket


Je weet misschien niet meteen waar of hoe te beginnen? Er is zoveel om te zeggen. Waarover moet en mag het gaan? Wat zeker wel? Wat misschien niet? Dat begrijp ik. En ik stel je graag gerust. Tijdens onze ontmoeting, maar ook al daarvoor. Ik bezorg je een liefdevol pakket aan huis, met vragen en ideeën, met mijn aanpak. Zodat je weet waar je aan begint. zodat je even de tijd kan nemen om door je herinneringen te grasduinen, in je hoofd, foto's, op kaarten en in brieven. Of je laat je door ons gesprek overvallen. Alles kan. Doe het op jouw manier. Ik zorg sowieso voor een prachtig verhaal. Beloofd. 

 

ik luister vol overgave 
 

Op basis van je vraag en wensen, bekijken we samen wie ik ontmoet en interview om het schoonste lenteverhaal te schrijven. Ik ontmoet en luister vol overgave. Naar al jullie belevingen, omschrijvingen, wensen, dromen... Die gesprekken kunnen één op één zijn of met (max.) 2 sprekers tegelijk. Ik geef jullie mijn tijd en nieuwsgierigheid. Jullie vertellen honderduit, zoals het komt. Ik stel de juiste vragen. Gewoon terugdenken, voelen, herbeleven en vertellen.  

 

ik vang de meestzeggende woorden
 

Badend in al die verhalen en omschrijvingen puzzel ik woord per woord jullie Lenteverhaal bij elkaar. Ik vat de essentie. Ik maak van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden. Als een vat vol kostbare herinneringen en een ode aan alles wat hij of zij was, is & zal zijn.

 

ik creëer jullie uniek boek
 

Ik maak jullie herinneringen tastbaar in een uniek boek, met een linnen cover.  Met foto's, gedichten, brieven, kleine en grote aandenkens,…. Dit bespreken we samen. Het resultaat wordt een uniek geboorteverhaal om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Tussendoor, even bladerend en mijmerend. Als een kostbare herinnering en de mooiste ode. Een prachtig boek waarin je in enkele ogenblikken weer leest, ziet en voelt hoe het allemaal begon en wat het allemaal nog mag zijn.

 

- in dit totaalpakket  twv 425 euro - 

 • een liefdevol pakket aan huis met antwoorden op je verwachtingen en vragen om je te helpen in je verhaal te duiken.
 • 1  diepte-interview van +/- 2 uur, bij mij in Mortsel of bij jou thuis.
 • mijn overgave & woorden voor het uitschrijven van jullie verhaal.
 • één feedbackronde.
 • één exemplaar van jouw gepersonaliseerd linnen hardcoverboek. 

  excl.
 • verplaatsingskosten voor interview op verplaatsing
 • extra interview- (en schrijf)tijd.
 • extra exemplaren van het boek

 

- details boek -

 • afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
 • papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
 • cover: linnen hard-cover
 • aantal pagina’s: tussen 50 en 100

 

het mooiste cadeau

Geef je graag een Lenteverhaal cadeau? Dat begrijp ik. Ik vind het zelf een van de mooiste en meest kostbare cadeaus die je kan geven. Ik bezorg je met plezier een prachtig verpakte cadeaukaart. 

 

iets voor jou?
 

Bel me even op. Stuur me een mail of bericht. Ik hoor sowieso graag van je. Ons eerste contact is altijd vrijblijvend. Stel me al je vragen, laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen. En neem jouw tijd om te ontdekken en beslissen of het iets voor jou is. Ik maak met plezier een offerte op jouw maat. En niets moet, alles mag. Altijd

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.