Lenteweekend in een doos - De Verhalenboetiek

Lenteweekend in een doos

99 euro (excl. verzending)
Opties:

 

Een lenteweekend is zoals een Lentefeest. Maar dan intiemer.
 

Jullie schone dagen razen aan een sneltempo voorbij. Dagen boordevol bedrijvigheid, uitdagingen, ontmoetingen, ontdekkingen en gewoontes.  Ondertussen wordt je Lentekind zo groot en staan er weer nieuwe dagen voor de deur. Sta even stil.
 
En neem je Lentekind mee op zijn of haar weekend. Laat je Lentekind in volle glorie zijn en schitteren zoals hij of zij is. Doe eens zalig mee met de dingen waar hij of zij van houdt. En laat voelen hoe geliefd en gesteund het is. Luister naar zijn of haar dromen, wensen & verhalen. Maak en koester herinneringen. Tijdens een jullie weekend. Plan een Lenteweekend in plaats van een Lentefeest, of doe het allebei. 

 

In dit Lenteweekend in een doos vind je alles om een betekenisvol heerlijk groeiweekend te organiseren & te blinken van trots.

 


Kies (in het uitvalbalkje bovenaan) de formule die bij jullie past

 

De Plantrekker

De Plannenmaker

De Dromer

is er voor genieters die uitkijken naar een heerlijk weekend met hun Lentekind, maar geen zin hebben in te grootse voorbereidingen of te veel woorden.is perfect voor wie het uitkijken bijna net zo leuk vindt als het moment zelf. Met deze doos bereid je jullie weekend tot in de puntjes voor en maak je tijd voldoende tijd om uitgebreid stil te staan.
 
is er voor wie zo'n mijlpaalmoment heerlijk intens mag zijn met woorden, op maat geschreven door de Verhalenboetiek.


 


“ Millie vond het zo zalig dat het eens alleen maar rond haar draaide. 
We kampeerden, maakten een kampvuur en gingen kajakken, 
allemaal dingen die zij heel leuk vindt. 
Van haar ode en talentpenning zag je haar gewoon groeien :) 
Dat was zo schoon om te zien. 
Ze was ongelooflijk dankbaar voor haar moment 
en ze heeft er nog ontzettend van nagenoten. 
Ze haalt haar doosje met wensen van iedereen nog regelmatig boven.”
- Caroline -

 


In deze dozen, perfect voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, vind je:


 

 • de gids ‘Dit is jouw onvergetelijk Lenteweekend’ boordevol inspiratie en praktische tips ontdek je welke activiteiten, gesprekken en spelletjes jullie kunnen en willen doen. Laat je inspireren, gebruik de handige lijstjes en geef jullie eigen weekend vorm.
   
 • een persoonlijke uitnodiging voor je Lentekind. Om met liefde uit te nodigen. Omdat samen zalig uitkijken het schoonste begin is. 
   
 • een uniek Lentespel om jullie helemaal onder te dompelen in jullie Lentekind Het idee: zalige gesprekken opstarten met jullie Lentekind. Over zijn of haar dromen en talenten. Over verwachtingen en teleurstellingen. Over vrienden. Over kleine en grote geheimen. Over herinneringen. En heel graag ook over grappige momenten en uitspraken.
   
 • een handgemaakte porseleinen talentpenning voor een betekenisvol moment. Geef je Lentekind een unieke geluksbrenger, een krachtbron, een pronkstuk dat zijn of haar talent, karakter en kracht vat in een prachtig souvenir. Je krijgt er een uitgebreid stappenplan + porseleinstift bij. Zodat je jullie trotsmoment perfect kan voorbereiden.
   
 • een online stappenplan voor een Ode aan jouw Lentekind. Een speech, boordevol bewondering voor je Lentekind, die mag niet ontbreken. En met dit stappenplan komen de inspiratie en woorden vanzelf. Zodat jullie vol trots en bewondering kunnen vertellen. En jullie Lentekind eindelijk eens nadrukkelijk hoort hoe geliefd het is.
   
 • of een een Ode, op maat geschreven door de Verhalenboetiek, in plaats van een stappenplan. In de Dromer versie vind je een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen. Neem je tijd om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust,  op jouw moment, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Daarmee schrijf ik een ode uit jouw hart. Zodat jullie vol trots en bewondering kunnen vertellen op de grote dag. En jullie Lentekind eindelijk eens nadrukkelijk hoort hoe geliefd het is.
   
 • een boekje voor grote en kleine verwachtingen om samen in te vullen en voor altijd te koesteren.
   
 • twee potloden om naar hartelust te schrijven.
   
 • Een prachtige herinneringendoos waarin jullie Lentekind al zijn of haar gemaakte herinneringen voor altijd kan koesteren.

   

Voor mij was het Lenteweekend best wel emotioneel. En het betekende zoveel. 
We stonden echt stil bij wie onze 7-jarige ondertussen geworden is. 
Wat ze geweest was en we droomden samen over hoe het zal verdergaan. Zalig."
- Reina -
 

Ontdek hieronder het weekend van Witse

 

 

 

 

 

Plantrekker

Plannenmaker

Dromer

gids compacte versieuitgebreide versieuitgebreide versie
een uitnodiging voor je Lentekind-VV
lentespelVVV
talentpenningVVV
50 wenslabels-VV
Ode aan je Lentekind -online stappenplan op maat geschreven
een boekje voor grote en kleine verwachtingenVVV
HerinneringendoosVVV

 

→ Kies jouw favoriet in het uitvalbalkje bovenaan.

 

“Het Lenteweekend gaf ons de gelegenheid en de tijd om nog eens heel bewust te genieten van Witse en elkaar. Om na te denken over onze zoon. Om elkaar te bestoken met leuke vragen en antwoorden. Om hem een ode te brengen. Om hem te verrassen met wensen van iedereen. En om als ouder vanop de eerste rij te beleven en zien hoe je kind daar zo van groeit en er zoveel positieve kracht uit haalt.” 

- Niels & Ilke -

 

Hier moet je zelf nog voor zorgen:

 • een prachtig Lentekind
 • een weekendplek naar jullie hart

   

Waarom ga je op Lenteweekend?

Omdat alle andere dagen zo snel voorbij gaan. En we te weinig tijd nemen om vol overgave stil te staan bij hoe prachtig onze kinderen groot worden. De meesten onder ons staan er 2 keer heel oprecht bij stil. Tijdens een Lentefeest, Groeifeest of Communie. En dat is heerlijk, maar dan zijn er ook al die andere gasten waarmee we praatjes slaan. Er zijn veel indrukken. Glazen die moeten worden bijgevuld. En zoveel cadeaus om te openen. Meestal is dat een overdonderende dag. En ook weer snel voorbij. En dat is niet wat dit Lenteweekend is. Het Lenteweekend zoals ik het bedacht is

 • intiem;
 • helemaal op maat van jouw Lentekind;
 • bijzonder, liefdevol en betekenisvol;
 • een uitnodiging aan jou om echt stil te staan bij wie en hoe je lentekind is;
 • een onvergetelijke boost aan zelfvertrouwen;
 • & een langgerekte herinnering om voor altijd te koesteren.

   

Wanneer ga je op Lenteweekend?

Een Lenteweekend kan altijd. Pal op een mijlpaal van 7 of 12 jaar. In de plaats van een feest of ervoor of erna. De doos is ook een prachtig en betekenisvol geschenk voor een groot feest. Maar eigenlijk kan het eender wanneer. Gewoon omdat één weekend helemaal in het teken van zichzelf een waardevol cadeau is voor al onze kinderen. Of voor een belangrijke verjaardag, na een moeilijke periode, om een overwinning te vieren. In de aanloop van of na een grote stap, als overgangsweekend naar de lagere of middelbare school, ... In de lente, tijdens de zomer, de herfst of in de winter. Altijd.


 

“Wij hebben de Lentedoos gebruikt 
om het overgangsmoment van lagere school naar middelbaar vast te leggen. 
Het was zo fijn om eens echt stil te staan. 
En dat het op een mature manier kon. 
Onze dochter vond het heerlijk. 
De aandacht, speciaal en onverdeeld voor haar alleen.”
- Lente -
 

 

Voor wie is dit Lenteweekend?

 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos helemaal op maat van een kind van 7 tot 12 jaar dat een mijlpaal viert. Mijn inspiratiebronnen-en momenten zijn de overgang naar het eerste leerjaar of eerste middelbaar en de leeftijden waarop we een Lentefeest of Communie vieren. Maar eigenlijk kan het altijd.
 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos voor ouders die langer, betekenisvoller en intiemer bij hun Lentekind willen stilstaan dan dat daar ruimte voor is tijdens een feest.
 • Dit Lenteweekend in een doos is ook helemaal perfect voor Lentekinderen die niet zo heel erg houden van grote feesten met veel indrukken en mensen.
 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos voor ouders die een betekenisvol weekend willen beleven met het hele gezin. Of enkel met het Lentekind. Maar ook voor grootouders en meters en peters die graag een betekenisvol cadeau willen schenken.


 

Het Lenteweekend in een doos is een prachtig & betekenisvol cadeau

Ben je nog op zoek naar een schoon en betekenisvol cadeau voor een Lentekind dat iets (groots) te vieren heeft? Dat is deze doos helemaal. Je neemt het Lentekind ook meteen mee op zijn of haar weekend. Of je geeft de doos en de beleving weg aan het Lentekind en zijn of haar ouders. 

 

LEVERING 

Alle boetiekitems worden binnen de week verzonden of klaargezet om op te halen. Is het dringender, neem dan even contact op, ik bekijk graag wat ik kan doen.

 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.