Lenteweekend in een doos - De Verhalenboetiek

Lenteweekend in een doos

149 euro
- Tijdelijk uitverkocht


 

*zet je op de wachtlijst onderaan deze pagina *

 

Neem je lentekind mee op een betekenisvol & memorabel lenteweekend

Jullie vieren een mijlpaal, maar jullie Lentekind is geen fan van grootse feesten? Bezorg jullie Lentekind dan een onvergetelijk weekend: een Lenteweekend.  Dat is zoals een Lentefeest. Maar dan intiemer. 

In dit Lenteweekend in een doos vind je alles om een betekenisvol heerlijk groeiweekend te organiseren & te blinken van trots.
 
 


“ Millie vond het zo zalig dat het eens alleen maar rond haar draaide. 
We kampeerden, maakten een kampvuur en gingen kajakken, 
allemaal dingen die zij heel leuk vindt. 
Van haar ode en talentpenning zag je haar gewoon groeien :) 
Dat was zo schoon om te zien. 
Ze was ongelooflijk dankbaar voor haar moment 
en ze heeft er nog ontzettend van nagenoten. 
Ze haalt haar doosje met wensen van iedereen nog regelmatig boven.”
- Caroline -

 


In deze doos, perfect voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, vind je:


 

 • de gids ‘Dit is jouw onvergetelijk Lenteweekend’ boordevol inspiratie en praktische tips ontdek je welke activiteiten, gesprekken en spelletjes jullie kunnen en willen doen. Laat je inspireren, gebruik de handige lijstjes en geef jullie eigen weekend vorm.
   
 • een persoonlijke uitnodiging voor je Lentekind. Om met liefde uit te nodigen. Omdat samen zalig uitkijken het schoonste begin is. 
   
 • een uniek Lentespel om jullie helemaal onder te dompelen in jullie Lentekind Het idee: zalige gesprekken opstarten met jullie Lentekind. Over zijn of haar dromen en talenten. Over verwachtingen en teleurstellingen. Over vrienden. Over kleine en grote geheimen. Over herinneringen. En heel graag ook over grappige momenten en uitspraken.
   
 • een handgemaakte porseleinen talentpenning voor een betekenisvol moment. Geef je Lentekind een unieke geluksbrenger, een krachtbron, een pronkstuk dat zijn of haar talent, karakter en kracht vat in een prachtig souvenir. Je krijgt er een uitgebreid stappenplan + porseleinstift bij. Zodat je jullie trotsmoment perfect kan voorbereiden.
   
 • een online stappenplan voor een Ode aan jouw Lentekind. Een speech, boordevol bewondering voor je Lentekind, die mag niet ontbreken. En met dit stappenplan komen de inspiratie en woorden vanzelf. Zodat jullie vol trots en bewondering kunnen vertellen. En jullie Lentekind eindelijk eens nadrukkelijk hoort hoe geliefd het is.
   
 • Een boekje voor alle grote en kleine verwachtingen. Om over te mijmeren en schrijven. En later te herlezen & voor altijd te koesteren.
   
 • een mix van 50 wenslabels voor wensen van iedereen die jullie Lentekind omringt, in een prachtig koesterdoosje om de wensen nadien in te bewaren. Om ze telkens opnieuw te lezen & herlezen.

   
 • Een prachtige herinneringendoos waarin jullie Lentekind al zijn of haar gemaakte herinneringen voor altijd kan koesteren.

   

Voor mij was het Lenteweekend best wel emotioneel. En het betekende zoveel. 
We stonden echt stil bij wie onze 7-jarige ondertussen geworden is. 
Wat ze geweest was en we droomden samen over hoe het zal verdergaan. Zalig."
- Reina -
 

Ontdek hieronder het weekend van Witse

 

 

 

 

“Het Lenteweekend gaf ons de gelegenheid en de tijd om nog eens heel bewust te genieten van Witse en elkaar. Om na te denken over onze zoon. Om elkaar te bestoken met leuke vragen en antwoorden. Om hem een ode te brengen. Om hem te verrassen met wensen van iedereen. En om als ouder vanop de eerste rij te beleven en zien hoe je kind daar zo van groeit en er zoveel positieve kracht uit haalt.” 

- Niels & Ilke -

 

Hier moet je zelf nog voor zorgen:

 • een prachtig Lentekind
 • een weekendplek naar jullie hart

   

Wanneer ga je op Lenteweekend?

Een Lenteweekend kan altijd. Pal op een mijlpaal van 7 of 12 jaar. In de plaats van een feest of ervoor of erna. De doos is ook een prachtig en betekenisvol geschenk voor een groot feest. Maar eigenlijk kan het eender wanneer. Gewoon omdat één weekend helemaal in het teken van zichzelf een waardevol cadeau is voor al onze kinderen. Of voor een belangrijke verjaardag, na een moeilijke periode, om een overwinning te vieren. In de aanloop van of na een grote stap, als overgangsweekend naar de lagere of middelbare school, ... In de lente, tijdens de zomer, de herfst of in de winter. Altijd.


 

“Wij hebben de Lentedoos gebruikt 
om het overgangsmoment van lagere school naar middelbaar vast te leggen. 
Het was zo fijn om eens echt stil te staan. 
En dat het op een mature manier kon. 
Onze dochter vond het heerlijk. 
De aandacht, speciaal en onverdeeld voor haar alleen.”
- Lente -
 
 

Het Lenteweekend in een doos is een prachtig & betekenisvol cadeau

Ben je nog op zoek naar een schoon en betekenisvol cadeau voor een Lentekind dat iets (groots) te vieren heeft? Dat is deze doos helemaal. Je neemt het Lentekind ook meteen mee op zijn of haar weekend. Of je geeft de doos en de beleving weg aan het Lentekind en zijn of haar ouders. 

 

ZET JE NAAM OP DE WACHTLIJST
Deze dozen zijn uitverkocht. Maar, ik maak er nieuwe!! Laat hieronder je naam & e-mailadres achter, dan hoor je het als eerste wanneer er nieuwe dozen zijn. 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.