Lentedoos voor Plannenmakers - De Verhalenboetiek

Lentedoos voor Plannenmakers

149 euro (excl. verzending)
Opties:

Jullie schone dagen razen aan een sneltempo voorbij. Dagen boordevol bedrijvigheid, uitdagingen, wensen, ontmoetingen, ontdekkingen en gewoontes.  En ondertussen wordt je Lentekind zo groot en staan er weer nieuwe dagen voor de deur. Sta even stil.

Ga op Lenteweekend
& blink van trots.


Neem de tijd om je Lentekind in volle glorie te laten schitteren zoals hij of zij is. Vertel over al zijn of haar talenten en eigenschappen. Doe eens mee met de dingen waar hij of zij van houdt. En laat het weten hoe geliefd en gesteund het is. Luister naar zijn of haar dromen, wensen, & verhalen. Maak en koester herinneringen. Tijdens een Lenteweekend.

 


Yes! Maar hoe en waar? En wat doe je dan tijdens zo'n weekend? Ik bezorg je een doos bomvol inspiratie en mooie spullen om een memorabel weekend te beleven. 


In de Lentedoos voor Plannenmakers vind je:
 

 • de gids ‘Dit wordt jouw onvergetelijk weekend’. In deze uitgebreide gids boordevol inspiratie en praktische tips ontdek je welke activiteiten, gesprekken en spelletjes jullie kunnen en willen doen. Laat je inspireren, gebruik de handige lijstjes en geef jullie eigen weekend vorm.
   
 • een persoonlijke uitnodiging voor je Lentekind. ** 
   
 • een inspirerend stappenplan met audio ‘Zo schrijf ik een Ode aan mijn Lentekind’
   
 • een handgemaakte porseleinen talentpenning (+ instructies en pen) voor een betekenisvol kampvuurmoment.**
   
 • een speciaal ontworpen lentespel voor het hele gezin boordevol grappige, gevoelige en dromerige vragen.
   
 • een boekje voor grote en kleine verwachtingen om samen in te vullen en voor altijd te koesteren. ** 
   
 • wenslabels voor wensen van allerlei mensen. 
   
 • twee potloden om naar hartelust te schrijven.
   
 • een prachtige herinneringendoos om al je gemaakte herinneringen voor altijd te koesteren.


Deze doos is perfect voor Plannenmakers die het uitkijken bijna net zo leuk vinden als het moment zelf. Met deze doos bereid je alles tot in de puntjes voor. - Mag het iets minder zijn? Kies dan voor de Lentedoos voor Plantrekkers


** Een lentedoos voor 2

Vier je twee kinderen tegelijk? Dan heb je natuurlijk geen twee Lentedozen nodig. Want van de inspiratiegids en het Lentespel is één exemplaar voldoende. Ik maakte daarom ook een Lentedoos voor 2. Daarin stopte ik van de unieke items zoals de uitnodiging, de talentpenning en het invulboekje 2 stuks, voor elk Lentekind één. 
 

Hier moet je zelf nog voor zorgen:

 • een prachtig Lentekind
 • een weekendplek naar jullie hart

   

Waarom ga je op Lenteweekend?

Omdat alle andere dagen zo snel voorbij gaan. En we te weinig tijd nemen om vol overgave stil te staan bij hoe prachtig onze kinderen groot worden. De meesten onder ons staan er 2 keer heel oprecht bij stil. Tijdens een Lentefeest, Groeifeest of Communnie. En dat is heerlijk, maar dan zijn er ook al die andere gasten waarmee we praatjes slaan. Er zijn veel indrukken. Glazen die moeten worden bijgevuld. En zoveel cadeaus om te openen. Meestal is dat een overdonderende dag. En ook weer snel voorbij. En dat is niet wat dit Lenteweekend is. Het Lenteweekend zoals ik het bedacht is

 • intiem;
 • helemaal op maat van jouw Lentekind;
 • bijzonder, liefdevol en betekenisvol;
 • een uitnodiging aan jou om echt stil te staan bij wie en hoe je lentekind is;
 • een onvergetelijke boost aan zelfvertrouwen;
 • & een langgerekte herinnering om voor altijd te koesteren.

   

Wanneer ga je op Lenteweekend?

Een Lenteweekend kan altijd. Pal op een mijlpaal van 7 of 12 jaar. In de plaats van een feest of ervoor of erna. De doos is ook een prachtig en betekenisvol geschenk voor een groot feest. Maar eigenlijk kan het eender wanneer. Gewoon omdat één weekend helemaal in het teken van zichzelf een waardevol cadeau is voor al onze kinderen. Of voor een belangrijke verjaardeag, na een moeilijke periode, om een overwinning te vieren. In de aanloop of na een grote stap, als overgangsweekend naar de lagere of middelbare school, ... In de lente, tijdens de zomer, de herfst of in de winter. Altijd.

 

Voor wie is dit Lenteweekend?

 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos helemaal op maat van een kind van 7 tot 12 jaar dat een mijlpaal of viert. Mijn inspiratiebronnen-en momenten zijn de overgang naar het eerste leerjaar of eerste middelbaar en de leeftijden waarop we een Lentefeest of Communie vieren. Maar eigenlijk kan het altijd.
 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos voor ouders die langer, betekenisvoller en intiemer bij hun Lentekind willen stilstaan dan dat daar ruimte voor is tijdens een feest.
 • Dit Lenteweekend in een doos is ook helemaal perfect voor Lentekinderen die niet zo heel erg houden van grote feesten met veel indrukken en mensen
 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos voor ouders die een betekenisvol weekend willen beleven met het hele gezin. Of enkel met het Lentekind. Maar ook voor grootouders en meters en peters die graag een betekenisvol cadeau willen schenken. 

 

Het Lenteweekend in een doos is een prachtig & betekenisvol cadeau

Ben je nog op zoek naar een schoon en betekenisvol cadeau voor een Lentekind dat iets (groots) te vieren heeft? Dat is deze doos helemaal. Je neemt het Lentekind ook meteen mee op zijn of haar weekend. Of je geeft de doos en de beleving weg aan het Lentekind en zijn of haar ouders. 

 

LEVERING

Deze Lentedozen worden binnen de week verzonden of klaargezet om op te halen.