Lentedoos voor Plantrekkers - De Verhalenboetiek

Lentedoos voor Plantrekkers

99 euro (excl. verzending)

Je Lentekind  viert een mijlpaal. Wauw! Grijp dit groots moment. Zelfs tijdens deze bijzondere tijd.
 

Ga op Lenteweekend
& blink van trots.


De meeste dagen zijn zo snel voorbij met te weinig tijd om echt stil te staan bij hoe groot en prachtig je Lentekind is, toch? Grijp daarom een moment om je Lentekind in volle glorie te laten schitteren zoals hij of zij is.  Laat je Lentekind weten hoe prachtig en uniek je hem of haar vindt. Vertel over al zijn of haar talenten en eigenschappen. Geef je Lentekind een boost in zelfvertrouwen. En laat het weten hoe geliefd en gesteund het is. Luister naar zijn of haar dromen, wensen, & verhalen. Maak en koester herinneringen. Niet (alleen) tijdens een overdonderdend feest. Maar (ook) tijdens een Lenteweekend.

 

Hoe? Neem je zoon, dochter, petekind of kleinkind, mee op zijn of haar eigen weekend & maak tijd om stil te staan. bij alles wat je Lentekind was, is en zal zijn. 

Yes! Maar hoe en waar? En wat doe je dan tijdens zo'n weekend? Ik bezorg je een doos bomvol inspiratie en mooie spullen om een onvergetelijk en intiem weekend te beleven. 


In de Lentedoos voor Plantrekkers vind je:
 

 • De gids ‘Dit is jouw onvergetelijk weekend’. Deze compacte handleiding vertelt je wat je allemaal in de doos vindt en wat je ermee kan en mag.  
   
 • een handgemaakte porseleinen talentpenning + instructies en pen voor een betekenisvol kampvuurmoment.
   
 • een speciaal ontworpen lentespel voor het hele gezin boordevol grappige, gevoelige en dromerige vragen.
   
 • een boekje voor grote en kleine verwachtingen om samen in te vullen en voor altijd te koesteren.
    
 • twee potloden om naar hartelust te schrijven.
   
 • een prachtige herinneringendoos om al je gemaakte herinneringen voor altijd te koesteren.


In deze Lentedoos voor Plantrekkers vind je alles om een onvergetelijk Lenteweekend te beleven. Maar de voorbereiding is miniem. Perfect voor Plantrekkers die uitkijken naar een betekenisvol Lenteweekend, maar geen zin of tijd hebben om zich te uitgebreid voor te bereiden. -  Mag het wat meer zijn? Kies dan voor de Lentedoos voor Plannenmakers


Hier moet je zelf nog voor zorgen:

 • een prachtig Lentekind (tussen 7 en 12 jaar)
 • een weekendplek naar jullie hart

 

Waarom ga je op Lenteweekend?

Omdat alle andere dagen zo snel voorbij gaan. En we te weinig tijd nemen om vol overgave stil te staan bij hoe prachtig onze kinderen groot worden. De meesten onder ons staan er 2 keer heel oprecht bij stil. Tijdens een Lentefeest, Groeifeest of Communnie. En dat is heerlijk, maar dan zijn er ook al die andere gasten waarmee we praatjes slaan. Er zijn veel indrukken. Glazen die moeten worden bijgevuld. En zoveel cadeaus om te openen. Meestal is dat een overdonderende dag. En ook weer snel voorbij. En dat is niet wat dit Lenteweekend is. Het Lenteweekend zoals ik het bedacht is

 • intiem;
 • helemaal op maat van jouw Lentekind;
 • bijzonder, liefdevol en betekenisvol;
 • een uitnodiging aan jou om echt stil te staan bij wie en hoe je lentekind is;
 • een onvergetelijke boost aan zelfvertrouwen;
 • & een langgerekte herinnering om voor altijd te koesteren.

   

Wanneer ga je op Lenteweekend?

Een Lenteweekend kan altijd. Pal op een mijlpaal van 7 of 12 jaar. In de plaats van een feest of ervoor of erna. De doos is ook een prachtig en betekenisvol geschenk voor een groot feest. Maar eigenlijk kan het eender wanneer. Gewoon omdat één weekend helemaal in het teken van zichzelf een waardevol cadeau is voor al onze kinderen. Of voor een belangrijke verjaardeag, na een moeilijke periode, om een overwinning te vieren. In de aanloop of na een grote stap, als overgangsweekend naar de lagere of middelbare school, ... In de lente, tijdens de zomer, de herfst of in de winter. Altijd.

 

Voor wie is dit Lenteweekend?

 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos helemaal op maat van een kind van 7 tot 12 jaar dat een mijlpaal of viert. Mijn inspiratiebronnen-en momenten zijn de overgang naar het eerste leerjaar of eerste middelbaar en de leeftijden waarop we een Lentefeest of Communie vieren. Maar eigenlijk kan het altijd.
 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos voor ouders die langer, betekenisvoller en intiemer bij hun Lentekind willen stilstaan dan dat daar ruimte voor is tijdens een feest.
 • Dit Lenteweekend in een doos is ook helemaal perfect voor Lentekinderen die niet zo heel erg houden van grote feesten met veel indrukken en mensen
 • Ik maakte het Lenteweekend in een doos voor ouders die een betekenisvol weekend willen beleven met het hele gezin. Of enkel met het Lentekind. Maar ook voor grootouders en meters en peters die graag een betekenisvol cadeau willen schenken. 

 

 

Het Lenteweekend in een doos is een prachtig & betekenisvol cadeau

Ben je nog op zoek naar een schoon en betekenisvol cadeau voor een Lentekind dat iets (groots) te vieren heeft? Dat is deze doos helemaal. Je neemt het Lentekind ook meteen mee op zijn of haar weekend. Of je geeft de doos en de beleving weg aan het Lentekind en zijn of haar ouders. 

 

BELANGRIJK

Deze Lentedozen zijn nu in Pre-Sale. De eerste dozen zijn klaar in de week van 26 april. Je krijgt nog een bericht wanneer jouw doos klaar is voor verzending of om op te halen.