Afscheid op maat - De Verhalenboetiek

Afscheid op maat

149 euro (excl. verzending)

Je mist iemand. Nog maar net of al een hele tijd. En je zoekt naar de juiste woorden. Woorden die omschrijven wie je zo mist en waarom. Woorden die de liefde en herinneringen in jou tastbaar maken. Woorden die je kan koesteren. Voor altijd.

Ik help je zo graag. Jij vertelt me over wie je mist en waarom. En ik schrijf een afscheid of herinnering uit jouw hart. 

 

"Ik voelde zoveel, maar kreeg het zelf niet juist omschreven."

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijke woorden en hun impact? snuister dan even tussen enkel geschreven herinneringen en gedeelde ervaringen op de Inspiratie pagina op deze website.
 

"Het leek wel alsof je in mijn denken en gevoel was gekropen en dan perfect verwoorde wat er schuil ging."
 

HOE WERKT HET?
 

STAP 1 - Koop een 'Afscheid op maat'
Koop een 'Afscheid op maat' en ontvang een link naar jouw online vragenlijst met een reeks zorgvuldig uitgekozen vragen.

STAP 2 - Beantwoord de vragen online
Kies jouw plek en moment om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Klaar? Klik op de verzendknop & laat het los. Nu is het mijn beurt.

STAP 3 - Ik schrijf voor jou
Ik ga met je antwoorden aan de slag en schrijf een Afscheid of herinnering, uit jouw hart.

STAP 4 - Geef je zegen
Ik bezorg jou de tekst per e-mail, hoor heel graag wat jij ervan vindt en maak eventueel enkele aanpassingen, zodat het helemaal klopt. 

STAP 5 - Haal op & koetser voor altijd
Haal jouw schone woorden op bij Plume in Mortsel of laat ze thuis bezorgen. Je Afscheid is klaar om  voor altijd te koesteren.
 

TIMING

Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 1 à 2 weken nodig om te schrijven en te drukken. Is het dringender? Laat me iets weten en ik bekijk graag wat ik voor je kan doen.
 

VORM, FORMAAT & KLEUR

Ik druk jouw Afscheid op een stijlvol dik papier in de achtergondkleur en op het formaat (A5 kaart, A4 of A3 poster) van jouw keuze. Die keuze maak je in de online vragenlijst.

 

HOUTEN HANGER of BLOKJE

De houten hangers en het blokje die je op de foto's ziet, zijn niet inbegrepen. Ik lever ze er wel graag bij. Stop ze dan zeker mee in je winkelmandje. Je vindt ze hier.