originele wensboom - De Verhalenboetiek

originele wensboom

70 euro

 

een originele wensboom

Maak je originele wensboom. Deel wenslabeltjes uit aan al je gasten tijdens een babyborrel, een lentefeest of een huwelijk. Laat ze volschrijven met mooie wensen en hang ze op aan deze mooie takken in een vaas. Bewaar de wensen na het feest in het bijhorende herinneringendoosje om ze telkens opnieuw te lezen & koesteren.

 

“Lola was zo ontroerd, net als ik, door al die lieve wensen van de mensen rondom ons. Ze kon maar niet geloven dat ze allemaal iets voor haar hadden geschreven!” - REINA

 

een herinneringendoosje vol ongeschreven wensen 

  • van waardevol duurzaam karton, in 5 kleuren en designs voor een prachtige kleurenmix in je boom of aan je takken.
  • In een prachtig duurzaam herinneringendoosje met magneetsluiting om de wensen voor altijd te koesteren.
  • Samen met een prachtig bobbijntje gouden touw.
  • En een insert met ideeën en instructies.

 

OPHALEN
Deze boeketten zijn te fragiel om te verzenden. Je kan deze enkel afhalen. Ik zet ze elke donderdag klaar.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.