wenskaart - Plannen om naar uit te kijken - De Verhalenboetiek

wenskaart - Plannen om naar uit te kijken

3 euro

 

een kaart voor wie wil wensen. met veelzeggende woorden en aandacht. op een speciale dag, om te klinken op een nieuw jaar of elke dag. omdat mooie woorden nooit ongelegen komen. 
 

  • met liefde en aandacht geschreven en ontworpen in Antwerpen
  • 100% CO2-neutraal gedrukt met groene stroom, vegetale inkten op gerecycleerd papier
  • incl. liefdevol bedrukte en gerecycleerde enveloppe

 

 

LEVERING
Bestellingen worden een keer per week, meestal op donderdag, verpakt en verzonden. Is het dringender? Neem dan even contact op, we bekijken graag hoe we kunnen helpen. 

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en donderdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling - na afspraak - gratis ophalen in mijn atelier in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.