Brief aan wie (je) mist - De Verhalenboetiek

Brief aan wie (je) mist

220 euro
Huidige optie: met houten hanger (formaat A4 of A3)
Liever een andere optie?
  • basis (195 euro) - Meer info
  • met een messing kaarthouder (formaat A5) (205 euro) - Meer info

JIj - of iemand in je omgeving - mist een dierbare. Dan zoek je meer dan eens naar woorden die je niet vindt. Of de woorden, herinneringen en gevoelens razen zo kriskras door elkaar dat je ze niet helder krijgt. Ik help je, zo graag. Vertel me over wie je mist. En ik schrijf - vanuit jouw hart - een liefdevolle brief. Aan wie (jij) zo mist.

 

Dat doet zo'n deugd. Beloofd. 

 

 

Hoe werkt het?
 

STAP 1 - Koop een 'brief aan wie (je) mist'
Koop een 'brief aan wie (je) mist' en ontvang een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen.

STAP 2 - Beantwoord enkele weloverwogen vragen
Kies jouw plek en moment om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Klaar? Klik op de verzendknop & laat het los. Nu is het mijn beurt.

STAP 3 - Ik schrijf voor jou
Ik ga met je antwoorden aan de slag en schrijf een een brief aan wie (jij) mist. Een liefdevolle ode, boordevol herinneringen om voor altijd te koesteren.

STAP 4 - Geef je zegen
Ik bezorg jou de tekst per e-mail, hoor heel graag wat jij ervan vindt en maak eventueel enkele aanpassingen, zodat het helemaal klopt. 

STAP 5 - Geef weg en/of koetser voor altijd
Ik druk je tekst af op  kwaliteitsvol ongestreken papier op A5, A4 of A3. En pak met liefde in. Jij haalt jouw schone woorden op in Hoogmis in Edegem of laat ze thuis bezorgen. Je brief is klaar om weg te geven en/of voor altijd te koesteren.

 

"Daar ben ik helemaal stil van...Ik kan je niet genoeg bedanken."
 


Timing

Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 3 weken nodig om te schrijven en te drukken. Is het dringender? Laat me iets weten en ik bekijk graag wat ik voor je kan doen.
 

Vorm, formaat & kleur

Ik druk jouw Ode op een stijlvol dik papier in de achtergrondkleur en op het formaat (A5 kaart, A4 of A3 poster) van jouw keuze. Die keuze maak je in de online vragenlijst.

 

"Het leek wel alsof je in mijn denken en gevoel was gekropen en dan perfect verwoordde wat er schuil ging."

 

met houten hanger of messing kaarthouder

Graag meteen een houten hanger of messing kaarthouder erbij? Kies dan bovenaan de juiste optie.  
 

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.