Huwelijksspeech - De Verhalenboetiek

Huwelijksspeech

195 euro
Huidige optie: basis
Liever een andere optie?
  • met houten hanger (formaat A4 of A3) (220 euro) - Meer info
  • met een messing kaarthouder (formaat A5) (205 euro) - Meer info


Iemand die je liefhebt, stapt in het huwelijksbootje. En jij bent op zoek naar de juiste woorden. Om je liefde voor hen te uiten in een oprechte speech. Maar je weet niet (goed) hoe eraan te beginnen …


Ik help je. 
 

Jij vertelt me - op jouw moment, in jouw woorden - over jouw liefde voor de trouwers. En daarmee ga ik aan de slag. Ik schrijf jouw speech, uit jouw hart. Met de meest kloppende woorden.
 

 

“Waaaauw wat mooi! Heeeeel erg bedankt!! Ik kan niet wachten tot hun huwelijk!” - Vicky -

 

 

In dit pakket:
 

  • een online vragenlijst met reeks weloverwogen vragen.
  • mijn overgave & woorden voor de perfecte speech uit jouw hart.
  • jouw huwelijksgelofte afgedrukt op een prachtig duurzaam papier.

 

Jouw huwelijksspeech in 2 stappen.


STAP 1 Beantwoord enkele weloverwogen vragen

Beantwoord mijn weloverwogen vragen in een online vragenlijst. Doe het wanneer jij er zin in hebt. Op jouw moment. In jouw woorden. Beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom.STAP 2 Laat het los

Nu is het aan mij. Je woorden zijn heel welkom en veilig hier. Ik laat ze bezinken, schrijf, schrap en herschrijf tot het helemaal goed zit.  En dan bezorg ik je een speech uit jouw hart. Een woordenstroom die helemaal klopt. Die alles zegt wat moet. Zoals jij het voelt.  Deze bezorg ik eerst per e-mail, zodat je kan meelezen en eventueel iets aanpassen. Helemaal goed, Dan bezorg ik jouw speech gedrukt op een mooi duurzaam papier, in de kleur en het formaat van jouw keuze. Om voor te dragen op de grote dag. En weg te geven om te herlezen en koesteren, elke dag daarna. 
 

 

“Wat een prachtige rake woorden, ik moest mijn werkzaamheden eventjes opzij leggen... van ontroering…. Ontzettend schoon!” - Kathy - 

Ga meteen aan de slag

Wanneer je een huwelijksspeech op maat aankoopt, krijg je meteen een bevestigingsmail met een rechtstreekse link naar je vragenlijst. Niets gekregen? Check zeker je spamfolder.

 

“Je hebt op zo een mooie wijze mijn gevoelens weten te vertalen in een cadeau van onschatbare waarde, met woorden recht uit het hart ! Dikke merci dat je ervoor gezorgd hebt dat een mooi moment nog mooier kon zijn.” - Sandy -

 

met houten hanger of messing kaarthouder

Graag meteen een houten hanger of messing kaarthouder erbij? Kies dan bovenaan de juiste optie.  Goed om weten


Ik heb ongeveer een maand nodig nadat ik jouw antwoorden binnenkrijg, hou daar in je planning rekening mee. Is het dringender? Contacteer me en ik bekijk graag wat ik kan doen.

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.