pakket 10 uitnodigingen Lentefeest - De Verhalenboetiek

pakket 10 uitnodigingen Lentefeest

12,90 euro (excl. verzending)

Het uitkijken kan pas echt beginnen wanneer alle gasten hun uitnodiging kregen.

Schrijf de uitnodigingen samen, en deel ze uit. Een voor een. Of verstuur ze met de post. Maar maak er een moment van. Vanaf dan kunnen jullie heerlijk samen uitkijken naar.

  • het formaat A6
  • in 2 kleuren fel roze & lente geel
  • het materiaal waardevol, ecologisch en duurzaam karton
  • in een set met 10 uitnodigingen
  • zonder enveloppen
     

De tekst op de achterkant kan nog alles zijn. Misschien nodigen jullie uit voor een Lentefeest of voor een Groeifeest, voor een Communie of voor een grote verjaardag? Alles kan, maak er jullie eigen ding van. En vier het grootste feest.

 

LEVERING

Alle boetiekitems worden binnen de week verzonden of klaargezet om op te halen. Is het dringender, neem dan even contact op, ik bekijk graag wat ik kan doen.

 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.