Ode aan je Lentekind - voor jou geschreven - De Verhalenboetiek

Ode aan je Lentekind - voor jou geschreven

149 euro

Je kleinste grootste wonder groeit en bloeit.

 

Oh wauw. Hij of zij kwam in je leven als een klein hulpeloos wezentje en – boempats – nu vieren jullie het groot worden. En dat is zalig, maar het maakt het ook weer even glashelder dat de tijd snel gaat en alle dagen propvol zitten. Sta erbij stil. Sta stil bij jouw Lentekind. Bij alles wat hij of zij was, is en zal zijn. 

Breng een Ode.

 

 


 

Hoe werkt het?
 

STAP 1 - Koop een 'deze Ode op maat'
Koop een 'Ode op maat' en ontvang een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen.

STAP 2 - Beantwoord enkele weloverwogen vragen
Kies jouw plek en moment om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Klaar? Klik op de verzendknop & laat het los. Nu is het mijn beurt.

STAP 3 - Ik schrijf voor jou
Ik ga met je antwoorden aan de slag en schrijf een Ode aan je Lentekind, uit jouw hart.

STAP 4 - Geef je zegen
Ik bezorg jou de tekst per e-mail, hoor heel graag wat jij ervan vindt en maak eventueel enkele aanpassingen, zodat het helemaal klopt. 

STAP 5 - Haal op, geef weg & koetser voor altijd
Haal jouw schone woorden op bij Plume in Mortsel of laat ze thuis bezorgen. Je Ode is klaar om voor te lezen en voor altijd te koesteren.

 

"Bedankt voor de mooie ode. Ik ga er helemaal niets aan wijzigen, ze is helemaal perfect zo."
 


Timing

Van zodra jij de vragenlijst invult en verstuurt, heb ik 2 weken nodig om te schrijven en te drukken. Is het dringender? Laat me iets weten en ik bekijk graag wat ik voor je kan doen.
 

Vorm, formaat & kleur

Ik druk jouw Ode op een stijlvol dik papier in de achtergrondkleur en op het formaat (A5 kaart, A4 of A3 poster) van jouw keuze. Die keuze maak je in de online vragenlijst.

 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.