Afscheid op maat - De Verhalenboetiek

Afscheid op maat

te bepalen euro (excl. verzending)


Jij - of iemand die je lief is - verloor een dierbare. En dan zijn woorden van troost, herinneringen & verhalen zo kostbaar. Deel ze. En koester ze
 

 

Ik help zo graag. 
 

 • Ik schrijf jouw afscheids- of troostwoorden. op basis van een interview of vragenlijst. en bezorg alle woorden zodat jij de woorden zelf kan voordragen of weggeven.
   
 • Ik luister vol overgave, duik helemaal mee in jullie verhalen en schrijf (mee) aan jullie afscheidsceremonie zodat jullie de juiste woorden hebben om voor te dragen tijdens jullie afscheidsmoment. 
   
 • Ik luister, schrijf én vertel jullie verhaal met hart & ziel op de dag van jullie afscheid. 
   
 • Ik schrijf jullie verhaal en geef het vorm in een boek om voor altijd te koesteren.
   
 • Of …

   

Laat maar weten hoe ik jullie misschien kan helpen.
Ik luister 
Helemaal vrijblijvend. 
Vol overgave.
Altijd.

 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.