Jullie huwelijksceremonie - De Verhalenboetiek

Jullie huwelijksceremonie

zomerpauze - Ik neem een zomerpauze tot 21 augustus. Alle vragen en bestellingen zijn even welkom als altijd. Ik ga er op 22 augustus mee aan de slag.  Heel graag tot dan!

te bepalen euro


Je vond de liefde van je leven? Zo zalig!

Je plant een grootse dag. Om die liefde intens, maar intiem te vieren. Of om ze van de daken te schreeuwen. Hoe dan ook. Je zoekt naar woorden. Naar de juiste woorden om te omschrijven hoe mooi en groots jullie liefde is.
 
 

Ik help zo graag. 
 

 • Ik schrijf jouw of jullie huwelijksgelofte. op basis van een interview of vragenlijst. en bezorg alle woorden zodat jullie ze zelf kunnen voordragen.
   
 • Ik luister vol overgave, duik helemaal mee in jullie verhalen en schrijf (mee) aan jullie huwelijksceremonie zodat jullie de juiste woorden hebben om voor te dragen op jullie grote dag. 
   
 • Ik luister, schrijf én vertel jullie verhaal met hart & ziel op de dag van jullie groot feest. 
   
 • Ik schrijf jullie liefdesverhaal en geef het vorm in een boek om voor altijd te koesteren.
   
 • Of …
   


- beperkte woorden -

 

Wanneer ik in een verhaal duik, doe ik dat zonder grenzen. Om dat te kunnen, zijn de verhalen die ik schrijf beperkt. Dus plan je een grote dag, kijk je uit naar een prachtboek met het schoonste verhaal? Reserveer dan alvast mijn overgave en woorden.
 

Laat maar weten hoe ik jullie misschien kan helpen. 
Ik kijk er sowieso naar uit.
Helemaal vrijblijvend, 
maar dolenthousiast.
Altijd

 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.