hou(me)vast - De Verhalenboetiek

hou(me)vast

vanaf 595 euro

hou(me)vast

in een uniek portretverhaal.
 

Ik vat jouw verhalen, herinneringen en schoonste eigenheid - met liefde en overgave - in de meestzeggende woorden. als een unieke houvast. om voor altijd te lezen, herlezen & koesteren. 

De zalige drukte van het leven raast zo vaak aan ons voorbij. En daarmee ook zoveel kostbare verhalen, anekdotes en kleine & grote tradities. Herinneringen die je misschien wil vangen in de juiste woorden. in een waardevol boek. om ze onthouden, herlezen & herbeleven. voor wanneer herinneringen vervagen.

 

 

Maak een hou(me)vast. van jezelf. van je kind(eren), van je grootmoeder of grootvader. van je mama, van je papa, je liefste tante, van wie je wil koesteren. voor altijd.

 

hoe werkt het?

 

ik bezorg je een liefdevol pakket


Je weet misschien niet meteen waarover je wil vertellen? Of er is te veel? Waarover moet en mag het gaan? Wat zeker wel? Wat misschien niet? Dat begrijp ik. En ik stel je graag gerust. Tijdens onze ontmoeting, maar ook al daarvoor. Ik bezorg je een liefdevol pakket aan huis, met vragen en ideeën, met mijn aanpak. Zodat je weet waar je aan begint. zodat je even de tijd kan nemen om door je herinneringen te grasduinen, in je hoofd, foto-albums, op kaarten en in brieven. Of je laat je door ons gesprek overvallen. Alles kan. Doe het op jouw manier. Ik zorg sowieso voor een prachtige hou(me)vast. Beloofd. 

 

ik luister vol overgave 
 

Op basis van je vraag en wensen, bekijken we samen wie ik ontmoet en interview om de schoonste hou(me)vast te schrijven. Ik ontmoet en luister vol overgave. Naar alle verhalen, anekdotes, belevingen, maar zeker ook naar de omschrijvingen, wensen, dromen, unieke eigenschappen. Die gesprekken kunnen één op één zijn of met (max.) 2 sprekers tegelijk. Ik geef jullie mijn tijd en nieuwsgierigheid. Jullie vertellen honderduit, zoals het komt. Ik stel de juiste vragen. Gewoon terugdenken, voelen, herbeleven en vertellen. Zo veel en zo lang als nodig is. 

 

ik vang de meestzeggende woorden
 

Badend in al die verhalen, omschrijvingen en herinneringen, puzzel ik woord per woord jouw houvast bij elkaar. Ik schrijf niet perse aan een chronologisch levensverhaal, maar ik grijp alle facetten die van de hoofdrolspeler maakt(e) wie hij of zij is of was. Ik vat de essentie. Ik maak van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden. 

 

ik creëer een uniek boek
 

Ik maak jullie verhalen tastbaar in een uniek boek, met een linnen cover.  Met foto's, gedichten, brieven, kleine en grote aandenkens,…. Dit bespreken we samen. Het resultaat wordt een unieke houvast om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Tussendoor, even bladerend en mijmerend. Om naar terug te grijpen wanneer (klein)kinderen groter zijn. Een pronkstuk voor op je tafel om bezoekers uit te nodigen om te bladeren.  Of om ergens ver weg te bewaren en boven te halen wanneer jij dat wil. Een hou(me)vast waarin je in enkele ogenblikken weer leest, ziet en voelt wie hij of zij is of was en voor altijd zal zijn.

 

- in dit totaalpakket - 

 • een liefdevol pakket aan huis met antwoorden op je verwachtingen en vragen om je te helpen in je verhaal te duiken.
 • 1 of meer diepte-interviews, telkens van +/- 2 uur
 • mijn overgave & woorden voor het uitschrijven van jullie verhaal
 • één feedbackronde
 • eindredactie tot het helemaal goed zit
 • vormgeving op maat
 • een gepersonaliseerd linnen hardcoverboek
 • 1 exemplaar van het boek inbegrepen
 • extra exemplaren vrijblijvend bij te bestellen.

 

- details boek -

 • afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
 • papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
 • cover: linnen hard-cover
 • aantal pagina’s: tussen 50 en 100

 

iets voor jou?
 

Bel me even op. Stuur me een mail of bericht. Ik hoor sowieso graag van je. Ons eerste contact is altijd vrijblijvend. Stel me al je vragen, laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen. En neem jouw tijd om te ontdekken en beslissen of het iets voor jou is. Ik maak met plezier een offerte op jouw maat. En niets moet, alles mag. Altijd


 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.