herinneringsverhaal - De Verhalenboetiek

herinneringsverhaal

va 1290 euro

 

Laat wie je mist niet los. hou hem of haar anders vast.

 

“Rouwen om een dierbare is niet loslaten, maar anders vasthouden”, schrijft Manu Keirse. De dierbaren die we zo missen, zijn er nog, maar dan anders. Ze blijven in alles wat ze betekenden. in alles wat we aan hen bewonderden. in alles wat ons aan hen doet doet denken. in alles wat ze waren, deden en zeiden. in alle herinneringen. bewaar ze. 

Ik geef jullie herinneringen en verhalen - met liefde en overgave - vorm in een herinneringenboek. met de meestzeggende woorden. om voor altijd te lezen, herlezen & koesteren.

 

 

het luisteren
 

Op basis van jullie vraag, bekijken we samen van wie ik ontmoet en interview om een alleszeggend verhaal te schrijven. Ik ontmoet jullie en luister vol overgave. Ik wil ontdekken wie jullie dierbare was, hoe hij was, waar zij van hield, wat hij deed, waarom, met wie, voor wie. Die gesprekken kunnen één op één zijn of met (max.) 2 sprekers tegelijk. Ik geef jullie mijn tijd en nieuwsgierigheid. Jullie vertellen honderduit, zoals het komt. Ik stel de juiste vragen. Gewoon terugdenken, voelen, herbeleven en vertellen. Zo veel en zo lang als nodig is. 

 

het schrijven 
 

Met die woorden ga ik naar huis. Ik laat alles wat ik gehoord, gevoeld en gezien heb inwerken en vat het in woorden. Ik schrijf geen chronologisch levensverhaal, maar ik probeer alle facetten te grijpen die van jullie dierbare maakte wie hij of zij was. Ik vat de essentie. Ik maak van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden. 

 

het boek
 

Ik maak jullie herinneringsverhaal tastbaar in een uniek boek, met een linnen cover.  Met foto's als jullie dat willen. Dit bespreken we samen. Het resultaat wordt tastbaar aandenken. Om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Tussendoor, even bladerend en mijmerend. Om naar terug te grijpen wanneer (klein)kinderen groter zijn. Een pronkstuk waarmee je in enkele ogenblikken weer leest, ziet en voelt wie hij of zij was en voor altijd zal betekenen.

 

- in dit totaalpakket - 

 • 2 à 3 diepte-interviews (met een totaalduur van 6 uur)
 • mijn overgave & woorden voor het uitschrijven van jullie verhaal
 • één feedbackronde
 • eindredactie tot het helemaal goed zit
 • vormgeving op maat
 • een gepersonaliseerd linnen hardcoverboek
 • 1 exemplaar van het boek inbegrepen
 • extra exemplaren aan 50 euro per stuk

 

- technische fiche -

 • afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
 • papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
 • cover: linnen hard-cover
 • aantal pagina’s: +/- 80

 

Meer weten?

Bel me even op. Stuur me een mail of bericht. Ik hoor sowieso graag van je. 


 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.