Een portret in woorden - De Verhalenboetiek

Een portret in woorden

zomerpauze - Ik neem een zomerpauze tot 21 augustus. Alle vragen en bestellingen zijn even welkom als altijd. Ik ga er op 22 augustus mee aan de slag.  Heel graag tot dan!

vanaf 1550 euro

 

Jouw verhaal. tastbaar. in woorden. 

 

Wij zijn onze verhalen. We zijn wat we beleven. Hoe we beleven. Met wie we beleven. 

Alle verhalen die jij - of iemand anders - beleeft, samenbrengen in een uniek boek geeft zoveel. Het maakt een puzzel volledig. Voor jezelf en voor iedereen rondom je. Een verhaal vatten in geschreven woorden geeft het een betekenis die er anders niet kan zijn. 

Een levensverhaal in woorden is een cadeau. Voor jezelf en elke lezer. Voor altijd.

 

 

 


Hoe werkt het? 

 

 - verkennend gesprek & plan van aanpak -
We praten samen over het te vertellen verhaal. Over wie gaat het? Wie is of wie zijn de verteller(s)? Hoe kunnen we het verhaal brengen? Wat zijn mogelijke invalshoeken? Op basis hiervan maak ik een draaiboek op. Ik stel een rode draad voor. Ik maak een planning. We maken afspraken voor de interviews. 
 

 - interview(s) -
Op basis van  het eerste verkennende gesprek plannen we één of meerdere interviews in. Die duren ongeveer 2 uur. Korter is te kort, veel langer, vaak te lang. Per interviewblok schrijf ik aan het verhaal, stap voor stap.

 
- eerste lezing & feedback -
Ik bezorg mijn eerste verhaal. Jij leest, laat bezingen en bezorgt me jouw feedback. Daarmee ga ik aan de slag.
 

 - vormgeving & druk-
Je krijgt het finale verhaal sowieso digitaal toegestuurd. Voor wie dat wil, geef ik het vorm in een prachtig boek met linnen omslag. Eventueel aangevuld met enkele beelden die jij bezorgt of die we laten maken door een fotograaf.

 

 

 

- beperkte woorden -

 

Wanneer ik in een verhaal duik, doe ik dat zonder grenzen. Om dat te kunnen, zijn de verhalen die ik schrijf beperkt. Dus plan je een grote dag, kijk je uit naar een prachtboek met het schoonste verhaal? Reserveer dan alvast mijn overgave en woorden.
 

Laat maar weten hoe ik jullie misschien kan helpen. 
Ik kijk er sowieso naar uit.
Helemaal vrijblijvend, 
maar dolenthousiast.
Altijd 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.