Belevingsverhaal - De Verhalenboetiek

Belevingsverhaal

425 euro

Iedereen heeft een verhaal. Meer dan een. Een reisverhaal, een succesverhaal of carrière, een overwinning, een intense periode die je niet wil vergeten... Wanneer we ons leven en alle bijhorende avonturen beleven, beseffen we vaak nog niet wat ze betekenen. Voor onszelf en voor iedereen rondom ons. De tijd nemen om in herinneringen te duiken, te vertellen, te ordenen, scrhijven en lezen & herlezen, maken onze belevingen vaak nog zoveel krachtiger, intenser en schoner. Een terugblik is goud waard. En het leert ons en anderen heel veel over onszelf.
 

Jouw belevingsverhaal kan over alles gaan.  Ik luister, schrijf en geef vorm met overgave. Altijd. 

 

hoe werkt het?

 

ik bezorg je een liefdevol pakket


Je weet misschien niet meteen waar of hoe te beginnen? Er is zoveel om te zeggen. Waarover moet en mag het gaan? Wat zeker wel? Wat misschien niet? Dat begrijp ik. En ik stel je graag gerust. Tijdens onze ontmoeting, maar ook al daarvoor. Ik bezorg je een liefdevol pakket aan huis, met vragen en ideeën, met mijn aanpak. Zodat je weet waar je aan begint. zodat je even de tijd kan nemen om door je herinneringen te grasduinen, in je hoofd, foto's, op kaarten en in brieven. Of je laat je door ons gesprek overvallen. Alles kan. Doe het op jouw manier. Ik zorg sowieso voor een prachtig verhaal. Beloofd. 

 

ik luister vol overgave 
 

Op basis van je vraag en wensen, bekijken we samen wat nodig is om jouw verhaal te schrijven. Daarna ontmoeten we elkaar en luister ik vol overgave. Naar al je belevingen, omschrijvingen en wensen. Die gesprekken kunnen één op één zijn of met (max.) 2 sprekers tegelijk. Ik geef mijn tijd en nieuwsgierigheid. Jij vertelt honderduit, zoals het komt. Ik stel de juiste vragen. Gewoon terugdenken, voelen, herbeleven en vertellen.  

 

ik vang de meestzeggende woorden
 

Badend in al die verhalen en omschrijvingen puzzel ik woord per woord jouw verhaal bij elkaar. Ik vat de essentie. Ik maak van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden. 

 

ik creëer een uniek boek
 

Ik maak de herinneringen tastbaar in een uniek boek, met een linnen cover.  Eventueel met foto's, gedichten, brieven, kleine en grote aandenkens,…. Dit bespreken we samen. Het resultaat wordt een uniek verhaal om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Tussendoor, even bladerend en mijmerend. Om naar terug te grijpen wanneer jij wil.  Een prachtig boek waarin je in enkele ogenblikken weer leest, ziet en voelt het was. Om te delen of helemaal voor jezelf te houden.

 

- in dit totaalpakket  twv 425 euro - 

 • een liefdevol pakket aan huis met antwoorden op je verwachtingen en vragen om je te helpen in je verhaal te duiken.
 • 1  diepte-interview van +/- 2 uur, bij mij in Mortsel of bij jou thuis
 • mijn overgave & woorden voor het uitschrijven van jouw verhaal
 • één feedbackronde
 • één exemplaar van jouw gepersonaliseerd linnen hardcoverboek 

  excl.
 • verplaatsingskosten voor interview op verplaatsing
 • extra interview- (en schrijf)tijd.
 • extra exemplaren van het boek

 

- details boek -

 • afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
 • papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
 • cover: linnen hard-cover
 • aantal pagina’s: tussen 50 en 100

 

het mooiste cadeau

Geef je graag een verhaal cadeau? Dat begrijp ik. Ik vind het zelf een van de mooiste en meest kostbare cadeaus die je kan geven. Ik bezorg je met plezier een prachtig verpakte cadeaukaart. 

 

iets voor jou?
 

Bel me even op. Stuur me een mail of bericht. Ik hoor sowieso graag van je. Ons eerste contact is altijd vrijblijvend. Stel me al je vragen, laat mij vertellen wat ik voor je kan betekenen. En neem jouw tijd om te ontdekken en beslissen of het iets voor jou is. Ik maak met plezier een offerte op jouw maat. En niets moet, alles mag. Altijd

 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.