Ode Lief - De Verhalenboetiek

Ode Lief

12,90 euro
Huidige optie: met kaarthouder wit germarmerd
Liever een andere optie?


Je lief. Je alles. Altijd. Maar hoe vaak vertel je het hem of haar? 
 

Deze Ode aan je Lief is ongecompliceerd, maar innig en onvoorwaardelijk. Het is een klein gebaar met een liefdevolle impact. 
 

 • het formaat A5
 • de kleur taupe
 • het materiaal waardevol, ecologisch & duurzaam karton
 • liefdevol verpakt
 • graag de prachtige messinghouder erbij? Selecteer dan bovenaan de juiste optie. (Deze wordt geleverd in een juwelenzakje, zoals ie dat verdient.)
   

 


 

LEVERING OF OPHALING

Je bestelling wordt liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. 

 • Zelf ophalen, doe je op afspraak in mijn atelier in Mortsel, in je bevestigingsmail, lees je hoe je dat doet.
 • Kies je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen.
   

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en donderdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling - na afspraak - gratis ophalen in mijn atelier in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.