Ode Lief - De Verhalenboetiek

Ode Lief

5,90 euro
Huidige optie: basis
Liever een andere optie?
  • met messing kaarthouder (12,90 euro) - Meer info


Je lief. Je alles. Altijd. Maar hoe vaak vertel je het hem of haar? 
 

Deze Ode aan je Lief is ongecompliceerd, maar innig en onvoorwaardelijk. Het is een klein gebaar met een liefdevolle impact. 
 

  • het formaat A5
  • de kleur taupe
  • het materiaal waardevol, ecologisch & duurzaam karton
  • liefdevol verpakt
  • graag de prachtige messinghouder erbij? Selecteer dan bovenaan de juiste optie. (Deze wordt geleverd in een juwelenzakje, zoals ie dat verdient.)
     

 


 

LEVERING OF OPHALING
Bestellingen worden elke donderdag verpakt en verzonden of klaargezet om op te halen. Is het dringender? Neem dan even contact op, we bekijken graag hoe we kunnen helpen. 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden elke donderdag met liefde en aandacht verpakt en verzonden of klaargezet.

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.