Ode Mama - De Verhalenboetiek

Ode Mama

11 euro
Huidige optie: met kaarthouder wit germarmerd
Liever een andere optie?


Je Mama. Je steun en toeverlaat. je grootste fan. Altijd. Maar hoe vaak vertel je het haar? 


Deze Ode aan je mama is ongecompliceerd, maar innig en onvoorwaardelijk. Het is een klein gebaar met een liefdevolle impact. 
 

 • het formaat A5
 • de kleur rosé
 • het materiaal waardevol, ecologisch & duurzaam karton
 • liefdevol verpakt
 • graag de prachtige houder erbij? Selecteer dan bovenaan de juiste optie. 
   

 

 

LEVERING OF OPHALING

Je bestelling wordt liefdevol verpakt door de zorgzame handen van de mensen van De Brug vzw, een maatwerkbedrijf dat kansen geeft aan wie er minder heeft. Dat doen zij tweemaal per week, meestal op dinsdag en donderdag. Je ontvangt een automatische bevestiging vlak na je bestelling. 

 • Zelf ophalen, doe je op afspraak in mijn atelier in Mortsel, in je bevestigingsmail, lees je hoe je dat doet.
 • Kies je voor verzending, dan krijg je een tweede mailtje van onze partner De Brug vzw met een trackingnummer waarmee je jouw verzonden pakje kan opvolgen.

   

Soldenwoorden

Je koopt deze Odes nu aan 4 euro ipv 5,90 euro
Omdat we overlopen van woorden en ideeën en niet van plaats. Maak jij onze kasten mee leeg? dan vullen wij ze met nieuwe lievelingswoorden.
Eerst is eerst, op is op. 
 
 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en vrijdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling gratis ophalen bij Plume in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.