Lentefeest in een doos - De Verhalenboetiek

Lentefeest in een doos

149 euro
- Tijdelijk uitverkocht

*zet je op de wachtlijst onderaan deze pagina *
 

Vier een memorabel & betekenisvol lentefeest.
 

Jullie vieren een groot feest. Zalig! Dan misschien wel heel graag met een inspiratiebox met een praktische gids en een heleboel zalige tools om jullie eigen Lentefeest vorm te geven.


Voor iedereen die graag een eigen mijlpaalfeest plant zonder grootse (religieuze) viering of voorbereiding. Maar tussen het feestgedruis door, toch ook graag een betekenisvol moment creëert om zalig stil te staan en te blinken van trots.


Omdat laten horen, zien & voelen hoe bijzonder hij of zij is van onschatbare waarde is. En omdat we daar tijdens alle zalige, hectische dagen veel te weinig tijd voor maken. Toch? 
 

Wij willen je alvast ontzettend hard bedanken voor wat je ons hebt doorgestuurd. Prachtig, zalig, heerlijk ... Het spel hebben we sinds gisteren al 3x keer gespeeld.. Louis Arthur is er helemaal weg van en ik ook trouwens. Dank je! 
- Kathy -

In deze doos, perfect voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, vind je
 

 • de gids ‘Dit wordt jullie onvergetelijk Lentefeest’. 
  In deze gids neem ik jullie mee op jullie eigen Lentefeest. Ontdek hoe je tussen al het feestgedruis op een toffe manier stil kan staan om te blinken van trots. Ik bezorg je heel wat originele ideeën die je kan nemen of laten, instructies en voorbeelden bij alle tools in de doos en een handig stappenplan. Helemaal klaar voor jullie onvergetelijk mijlpaalfeest.
   
 • 20 uitnodigingen voor jullie gasten. In twee kleuren en designs die instant goesting geven. Om iedereen met liefde uit te nodigen. Omdat samen zalig uitkijken het schoonste begin is van elk feest. Wil je er graag meer? Dan kan je hier een apart pakketje van 10 uitnodigingen kopen
   
 • Een uniek Lentespel om jullie helemaal onder te dompelen in jullie Lentekind en de voorbereiding voor jullie feest. Het idee: zalige gesprekken opstarten met jullie Lentekind. Over zijn of haar dromen en talenten. Over verwachtingen en teleurstellingen. Over vrienden. Over kleine en grote geheimen. Over herinneringen. En heel graag ook over grappige momenten en uitspraken.
   
 • een handgemaakte porseleinen talentpenning voor een betekenisvol moment. Geef je Lentekind een unieke geluksbrenger, een krachtbron, een pronkstuk dat zijn of haar talent, karakter en kracht vat in een prachtig souvenir. Je krijgt er een uitgebreid stappenplan + porseleinstift bij. Zodat je jullie trotsmoment perfect kan voorbereiden.
   
 • een mix van 50 wenslabels voor wensen van alle gasten, in een prachtig koesterdoosje om de wensen nadien in te bewaren. Om ze telkens opnieuw te lezen & herlezen.
   
 • Een inspirerend stappenplan met audio ‘Zo schrijf ik een Ode aan mijn Lentekind’. Een speech, boordevol bewondering voor je Lentekind, die mag niet ontbreken. En met dit stappenplan komen de ideeën en woorden vanzelf. Zodat jullie vol trots en bewondering kunnen vertellen. En jullie Lentekind eindelijk eens nadrukkelijk hoort hoe geliefd het is.

   
 • een prachtige herinneringendoos waarin jullie Lentekind al zijn of haar gemaakte herinneringen voor altijd kan koesteren.

 

“ Millie vond het zo zalig dat het eens alleen maar rond haar draaide. Van haar ode en talentpenning zag je haar gewoon groeien :)  Dat was zo schoon om te zien. Ze was ongelooflijk dankbaar voor haar moment en ze heeft er nog ontzettend van nagenoten.  Ze haalt haar doosje met wensen van iedereen nog regelmatig boven.”
- Caroline -
 
 

Vinden jullie een feest met veel gasten te overdonderend en houden jullie het liever intiem? Ontdek dat het Lenteweekend in een doos.  

 

ZET JE NAAM OP DE WACHTLIJST
Deze dozen zijn uitverkocht. Maar, ik maak er nieuwe!! Laat hieronder je naam & e-mailadres achter, dan hoor je het als eerste wanneer er nieuwe dozen zijn. 

Betalen


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden of ophalen

Bestellingen worden twee keer per week, meestal op dinsdag en donderdag, met liefde en aandacht verpakt en klaargezet of verzonden.

Je kan je bestelling - na afspraak - gratis ophalen in mijn atelier in Mortsel. Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 6 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. 

Retourneren


Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.