Lentefeest in een doos - De Verhalenboetiek

Lentefeest in een doos

99 euro (excl. verzending)
Opties:

 

Jullie vieren een groot feest. Zalig!
 

Hoe pakken jullie dat aan? Hoe maken jullie er meer van dan het zoveelste feest?

In deze inspiratiebox vind je een heleboel zalige tools om - tussen het feestgedruis door - een betekenisvol groeimoment te organiseren, zonder overdrijving of religie, maar origineel, doordacht, liefdevol & memorabel. Het is helemaal wat je nodig hebt als je graag een warm Lentefeest of Groeifeest plant om nooit te vergeten. 

Omdat laten horen, zien & voelen hoe bijzonder hij of zij is van onschatbare waarde is. En omdat we daar tijdens alle zalige, hectische dagen veel te weinig tijd voor maken. Toch? 

Maak het memorabel. 
 

"Waaw! De doos op zich vonden we al zo mooi! Bij de inhoud ervan voel je heel erg dat er over alles is nagedacht. De handleiding, de tips, het spel waarmee je aan de slag kan… Alles geeft je meteen goesting om eraan te beginnen. En de kers op de taart vond ik sowieso de keramieken medaille."
- Reina -
 

In deze dozen, perfect voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, vind je
 

 • de gids ‘Dit wordt jullie onvergetelijk Lentefeest’. 
  In deze gids neem ik jullie mee op jullie eigen Lentefeest. Ontdek hoe je tussen al het feestgedruis op een toffe manier stil kan staan om te blinken van trots. Ik bezorg je heel wat originele ideeën die je kan nemen of laten, instructies en voorbeelden bij alle tools in de doos en een handig stappenplan. Helemaal klaar voor jullie onvergetelijk mijlpaalfeest.
   
 • 10 of 20 uitnodigingen voor jullie gasten. In twee kleuren en designs die instant goesting geven. Om iedereen met liefde uit te nodigen. Omdat samen zalig uitkijken het schoonste begin is van elk feest. Wil je er graag meer? Dan kan je hier een apart pakketje van 10 uitnodigingen kopen
   
 • In de Plannenmaker en Dromer Lentedoos vind je een uniek Lentespel om jullie helemaal onder te dompelen in jullie Lentekind en de voorbereiding voor jullie feest. Het idee: zalige gesprekken opstarten met jullie Lentekind. Over zijn of haar dromen en talenten. Over verwachtingen en teleurstellingen. Over vrienden. Over kleine en grote geheimen. Over herinneringen. En heel graag ook over grappige momenten en uitspraken.
   
 • een handgemaakte porseleinen talentpenning voor een betekenisvol moment. Geef je Lentekind een unieke geluksbrenger, een krachtbron, een pronkstuk dat zijn of haar talent, karakter en kracht vat in een prachtig souvenir. Je krijgt er een uitgebreid stappenplan + porseleinstift bij. Zodat je jullie trotsmoment perfect kan voorbereiden.
   
 • een mix van 50 wenslabels voor wensen van alle gasten, in een prachtig koesterdoosje om de wensen nadien in te bewaren. Om ze telkens opnieuw te lezen & herlezen.
   
 • In de Plannenmaker Lentedoos vind je een inspirerend stappenplan met audio ‘Zo schrijf ik een Ode aan mijn Lentekind’. Een speech, boordevol bewondering voor je Lentekind, die mag niet ontbreken. En met dit stappenplan komen de ideeën en woorden vanzelf. Zodat jullie vol trots en bewondering kunnen vertellen. En jullie Lentekind eindelijk eens nadrukkelijk hoort hoe geliefd het is.
   
 • In de Dromer Lentedoos vind je een Ode aan je Lentekind, op maat geschreven door de Verhalenboetiek, in plaats van een stappenplan. In deze doos vind je een link naar jouw online vragenlijst met enkele zorgvuldig uitgekozen vragen. Neem je tijd om te mijmeren en beantwoord de vragen in alle rust,  op jouw moment, in de flarden van jouw gedachtenstroom. Daarmee schrijf ik een ode uit jouw hart. Zodat jullie vol trots en bewondering kunnen vertellen op de grote dag. En jullie Lentekind eindelijk eens nadrukkelijk hoort hoe geliefd het is.
   
 • een prachtige herinneringendoos waarin jullie Lentekind al zijn of haar gemaakte herinneringen voor altijd kan koesteren.

 

“ Millie vond het zo zalig dat het eens alleen maar rond haar draaide. Van haar ode en talentpenning zag je haar gewoon groeien :)  Dat was zo schoon om te zien. Ze was ongelooflijk dankbaar voor haar moment 
en ze heeft er nog ontzettend van nagenoten.  Ze haalt haar doosje met wensen van iedereen nog regelmatig boven.”
- Caroline -
 
 

Kies (bovenaan in het uitvalbalkje) de formule die bij jullie past

 

Plantrekker

Plannenmaker

Dromer

 is er voor genieters die uitkijken naar een heerlijk weekend met hun Lentekind, maar geen zin hebben in te grootse voorbereidingen of te veel woorden.is perfect voor wie het uitkijken bijna net zo leuk vindt als het moment zelf. Met deze doos bereid je jullie weekend tot in de puntjes voor en maak je tijd voldoende tijd om uitgebreid stil te staan.
 
is er voor wie zo'n mijlpaalmoment heerlijk intens mag zijn met woorden, op maat geschreven door de Verhalenboetiek.
gids compacte versieuitgebreide versieuitgebreide versie
uitnodigingen10 stuks20 stuks20 stuks
lentespel-VV
talentpenningVVV
50 wenslabelsVVV
Ode aan je Lentekind -online stappenplan op maat geschreven
HerinneringendoosVVV

 

Vinden jullie een feest met veel gasten te overdonderend en houden jullie het liever intiem? Ontdek dat het Lenteweekend in een doos.  

 

LEVERING 

Alle boetiekitems worden binnen de week verzonden of klaargezet om op te halen. Is het dringender, neem dan even contact op, ik bekijk graag wat ik kan doen.

 

Betalen

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzending. Je betaalt altijd via een beveiligde verbinding: met Bancontact of Paypal.Dat kies jij.

Verzenden

Voor een verzending naar een Belgisch adres betaal je 5,50 euro. Een verzending naar Nederland kost 8,50 euro. Je kan je spullen ook zelf en helemaal gratis oppikken bij Hoogmis in Edegem.

Meer info vind je hier

Retourneren

Elk Verhalenboetiekproduct werd met een bomvol hart & de grootste zorg gemaakt. Elke verzending wordt met tonnen dankbaarheid en zorgvuldigheid ingepakt. Ben je toch niet helemaal blij met wat je krijgt? Dan hoor ik dat heel graag. En je mag je bestelling dan ook terug bezorgen.

Ik leg je hier uit hoe dat precies in zijn werk gaat.